Идея за красива декорация на маса в ярки цветове

Ако декорирате масата по този начин няма да Ви се налага дълго да приканвате близките си да седнат край трапезата ;) Те сами ще долетят, подобно пеперуди, привлечени от ярките пламъци на огън...

Това колоритно, с преобладаващ червен цвят, оформление е много подходяща в случай, че основните ястия, които сте приготвили са месни. При това има още една подробност - желателно е и месото да е сготвено по специална рецепта - с използване на голямо количество и разнообразни подправки.

Имайте предвид, че вторият цвят в композицията трябва да бъде не толкова агресивен. Можете да изберете, например, бяло или бледожълто.
И още нещо: подобна декорация би изглеждала добре в трапезария, чийто интериор е стилово и цветово ненатрапчив и 'спокоен'.

Най-добре е да изберете посуда в неутрален бял или кафяв цвят. Свеж акцент могат да бъдат червена камба или чушка, а така също свити на руло големи листа от зелени растения (може и изкуствени, разбира се).

Интересна идея е и използването на цветна (червена, оранжева) хартия за допълнителна аранжировка.
Спомнете си как в училище правехме 'солнички' и сътворете една от цветния лист. Вътре можете да сложите ядки - просто за закачка. ;)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign