Топ моделите на 90-те в ексклузивна фотосесия за Vogue

В началото на 90-те години Клаудия Шифър, Хелена Кристенсен и Ева Херцигова бяха почти навсякъде: на модните подиуми, в списанията и рекламните капании... Днес, те както и преди, са готови да носят дръзки тоалети и да заемат предизвикателни пози, доказвайки, че възрастта в този бранш невинаги играе решаваща роля.

 Гледайки снимките от фотосесията, сякаш забравяш, че Клаудия, Хелена и Ева вече са прехвърлили 40-те. На перфектните им тела могат да завидят хиляди млади девойки...
...И ако критиците, и заядливите наблюдатели, не пропуснат да вметнат, че има използван фотошоп, ще кажем само едно: Да, разбира се, че има, това е списание все пак... но е факт, че тези прекрасни жени изглеждат великолепно и в реалния живот. А и не можем ли вместо да критикуваме злостно, поне веднъж да се насладим на красотата, да почерпим вдъхновение от нея и дори да обърнем завистта в оптимизъм, казвайки си: "Да, със сигурност и аз ще изглеждам толкова добре (а може и повече;) ) на техните години... или поне ще се постарая да е така!"

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign