Танцуващите пръсти на Chanel

Креативният директор на Chanel Makeup, Питър Филипс, е невероятно трудолюбив човек. Успява да направи всичко! Изобретява нови колекции декоративна козметика, разработва революционни продукти, работи по модните ревюта... А след това, в свободните минути, изведнъж му хрумва да заснеме рекламен филм с участието на... червила и сенки в главните роли! За такъв човек говорим...

След премиерата на филма много хора се чудеха дали той ще има продължение и, ако да, какво ще бъде то. Изобретателният Филипс и този път успя да изненада всички. Наскоро той засне мини-филм, като в главните роли този път не бяха луксозни гланцове за устни, а... изящни женски пръсти, чиито нокти бяха лакирани с лаковете от есенната колекция на Chanel. При това 'артистите' не стоят неподвижно, ами танцуват на сцената ту чардаш, ту кан-кан.
Специално за снимките бе направен удивителен декор, имитиращ в това число и серията огледала, разположени в бутика на Шанел, намиращ се на улица Камбон в Париж. Пред тях красивите пръсти препускат в стремителен танц, демонстрирайки оттенъци на лаковете за нокти Chanel. Впачатляваща е и сцената а'ла вариете, когато изведнъж няколко ръце се залюляват на перлени огърлици, отново продукти на световноизвестната марка.

Очакваме с нетърпение новото творение на талантливия Питър Филипс, а междувременно ще обърнем специално внимание на есенната колекция макияж от Шанел и по-конкретно на красивите нюанси лакове. :)


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign