Да съблазним мъжа според зодията му: Рак, Лъв, Дева

Рак
Чувствителните Раци ценят повече от всичко нежността. Те обожават ефирните ласки и с удоволствие биха Ви целували и докосвали с часове наред. Представителите на този знак не са склонни към излишни интриги и създаване на напрегнато очакване. Вместо тези 'игрички', те биха предложили на любимата жена да си вземат заедно вана на свещи... Ако искате да се докоснете до неговите ерогенни зони, обърнете особено внимание на зърната на гърдите му и ушите.
Може да се каже, че Раците са консервативни любовници и не одобряват акробатиката в секса, така че може и да не научавате наизуст "Кама Сутра"...

Лъв
Лъвовете обожават да бъдат център на внимане и не изменят на своите привички дори в леглото. Обичат масажите и нямат нищо против да Ви 'научат' как точно да ги докосвате. Ерогенната им зона е разположена от двете страни на гръбначния стълб - опитайте да прекарате лекичко ноктите си от там...
Още едно 'горещо' местенце - долната им устна. Спомнете си за нея, докато се целувате...


Дева

Мъжът Дева почти винаги действа разумно и може спокойно да устои дори и на най-горещото изкушение. Но, ако неговият разум и сърцето му решат да кажат "Да", тогава този мъж започва със стратегическото планиране на секса, сякаш няма да прави любов, а ще решава задача в няколко стъпки.
За да получи пълно удоволствие от секса, в спалнята не трябва да е просто прибрано, а супер подредено, проветрено и чисто. Уханието на свежи и леки парфюми или пък ароматни свещи допълнително ще допринесе за насладата му. Ерогенните зони на този мъж са коленете, лактите и областта около пъпа. Девата обожава да обсипвате лицето му с целувки, а тихата, чувствена музика или еротичният филм са способни да пробудят неговата сексуална фантазия.


Овен, Телец, Близнаци


Везни, Стрелец, Скорпион


Козирог, Водолей, Риби

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign