Да съблазним мъжа според зодията му: Овен, Телец, Близнаци


Можете да вярвате или не в астрологията, но е доказано, че различните зодии се държат по съвършено различен начин в леглото... Днес ще Ви разкажем за ерогенните зони на всички 12 знака от Зодиака...


Овен
Представителите на зодия Овен обожават страстния, 'див' секс с елементи на съпротива. Ето защо, по правило, най-хубавият секс в живота им се случва след разгорещен спор с партньора. В превъзбудено емоционално състояние Овните стават особено чувствени.
Техните ерогенни зони - ушите и главата. Те буквално се разтапят от нежни целувки по мекото на ухото и тихо прошепнати думички. Не по-малко възбуждащо им въздейства и лекия масаж в задната част на главата, близо до тила. Освен това представителите на зодия Овен заслужават и титлата "експерти в целуването" - предпочитат дълбоките, настойчиви целувки, от които и те самите губят представа за реалността... За сметка на това, обаче, често съкращават любовната прелюдия.

Телец

Чувствените Телци имат възхитителната способност да удължават удоволствието. Бързането за тях е убиец на еротиката, ето защо най-добрият партньор за Телеца е този, който умее да бъде търпелив.
Ерогенните зони на Телците са устните и цялото лице. Дори лекият допир по тях ги кара да потръпват. Но, ако Телецът се е настроил на любовна вълна тогава, на практика, цялото му тяло се превръща в една голяма, ерогенна зона. Представителите на тази зодия обожават масажите, особено, ако става въпрос за еротичен, с използването на фини ароматни масла. Ако решите да съблазните Телеца по този начин, започнете от шията...

Близнаци
За представителите на този знак особена роля играе разнообразието. Те са изключително любопитни и им харесва да опитат всичко ново - този принцип важи и в секса. Основното правило - никаква рутина и еднообразие в любовните занятия, иначе Близнакът бързичко ще напусне леглото Ви. Но, въпреки това, мъжът Близнак трудно може да бъде наречен 'мачо'. За него флиртът и процесът на съблазняване е много по-вълнуващ и привлекателен, отколкото непосредствения телесен контакт.
За да омагьосате Близнака, колкото се може по-честичко докосвайте гърдите и ръцете му, като особено внимание 'заслужават' пръстите и... подмишниците.
Представителите на тази зодия са от мъжете, които дори в леглото нямат нищо против да разговарят. Или казано с други думи - той пламенно ще оцени Вашите горещи коментари по повод случващото се...

Рак, Лъв, Дева

Везни, Стрелец, Скорпион

Козирог, Водолей, Риби

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign