Да съблазним мъжа според зодията му: Везни, Стрелец, Скорпион

Везни
За да може мъжът Везни да бъде настроен на романтична вълна е нужен мъничко разкош... Представителите на тази зодия биха изпаднали във възторг от луксозно спално бельо и ледена бутилка шампанско в сребърна поставка. Мъжът Везни реагира преди всичко на визуалните образи, така че, ако сте решили напълно да го заплените, изтанцувайте му чувствен танц и след това пристъпете към шампанското... Везните обожават да бъдат съблазнявани и с удоволствие оставят инициативата в женските ръце.
Ерогенна зона - в областта на кръста и по-надолу. Стимулацията в тази зона, впрочем, както и нежните целувки по корема, са в състояние да разпалят горещи страсти. "Никакво притискане и стрес" - това е основното правило, което следва да помните, намирайки се в леглото с Везни, партньорът Ви трябва да усеща пълна хармония с Вас.

Скорпион
Скорпионът обожава да забулва в тайна сексуалните си предпочитания, а на партньорката му ѝ остава само да се научи, без думи, какво желае всъщност той, загадъчният. Ако искате да бъдете дълго с него, ще Ви се наложи да станете олицетворение на еротиката.
Ерогенните зони на Скорпиона са седалището и бедрата. Представителите на този знак обичат изненадите в леглото - за класическите пози, разбира се, не е нужно да забравяте, но ги комбинирайте с по-необичайни такива.

Стрелец
В любовните отношения Стрелците ценят собствения си комфорт и никога не се отказват от екзотиката. Те са много темпераментни и обожават да бъдат глезени.
Ерогенните им зони са областта от бедрата до коленете. Милвайте ги сякаш галите истинска коприна - бавно и деликатно.
Понякога за представителите на този знак една гореща прегръдка или дори просто допир са абсолютно достатъчни като любовна прелюдия. Стрелците са отворени за всичко ново и с удоволствие внасят неочаквани или непознати елементи в секса.

Овен, Телец, Близнаци

Рак, Лъв, Дева

Козирог, Водолей, Риби

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign