Покупката на чанта носи най-голямо шопинг-удоволствие на дамите

Жените обожават да купуват, особено ако покупката е модна дрешка или аксесоар, за който са копнели дълго време. Покупката на идеалните дънки може да предизвика широка усмивка на женското лице, но специалисти твърдят, че жените изпитват най-голямо задоволство, когато си купуват поредната нова чанта.
Проучване на компанията SaveMe4Later показало, че жените предпочитат покупката на чанта пред купуването на обувки. Всяка четвърта дама признала, че много повече се радва, когато се сдобие с нова чанта, отколкото на чифт хубави обувки.
Изследователите имат мнение за резултатите от проучването си и ги обясняват с факта, че чантата е модният аксесоар, който се обсъжда и критикува най-често. Освен това, жените имат много изисквания спрямо чантата (размер, цвят, големина, комфорт) и когато открият мечтаната чанта, отговаряща на високите им критерии, тогава задоволството им е огромно.
В изследването участвали 2000 жени, а целта на самото изследване като цяло е да определи топ 10 на модните неща, които носят на жените най-голямо шопинг-удоволствие.

Ето и челната десятка от любими шопинг нещица, които правят жените щастливи:

1. Чанта
2. Обувки
3. Рокля
4. Билети за концерт
5. Дънки
6. Бижута
7. Малка черна рокля
8. Шоколад
9. Бельо
10. Козметикаcomments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign