Сара Джесика Паркър не умее да се разкрасява

Преди дни Сара Джесика Паркър пристигна в Москва, за да представи новия си филм "Не знам как тя го прави".
Ролята на жена, която с лекота успява да се справи и със семейството, и с кариерата си, определено й се отдава. Оказва се, обаче, че в реалния живот актрисата също не знае как да прави някои неща... Например да оформи маникюра си или да се погрижи за прическата си.
На червения килим Сара Джесика Паркър винаги изглежда чудесно, но звездата признава, че няма заслуги за това. В едно скорошно интервю, тя сподели: "Нямам понятие как да се гримирам и как да нанеса продуктите на декоративната козметика. Никога не лакирам сама ноктите си и изключително рядко правя нещо с косата си. За последните 10 години съм се лакирала само два пъти."
Маникюр Сара прави само за снимки. "Ако предприема да направя нещо такова вкъщи, просто не ми се получава. И косата си не мога да издухам или да й придам такъв вид, какъвто искам да има. Нямам идея защо, но колкото и да се мъча пред огледалото ефектът е ужасен."
Все пак звездата от "Сексът и градът" може да направи нещичко за себе си. Признава, че успява да замаскира с коректор малка пъпчица, да нанесе спирала на миглите си и дори да очертае очите си с молив. "Най-впечатляващото, което мога да направя с косата си е да я събера в конска опашка" - добавя тя.
Трудно ни бе да повярваме, но нещата рядко са такива, каквито изглеждат...
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign