10 Признака, че си имате работа с женкар

Женкар, Дон Жуан, Казанова, прелъстител... Много са термините, с които можем да опишем мъжа, чиято главна цел е да завладее възможно най-много жени и то с внимателно подбрани стратегии.

Ако характеристиката му е: внимателен, романтичен, видимо самоуверен, любопитен и грижлив, то към нея добавете манипулативен и неискрен, и ще добиете представа за особеностите на шармантните актьори, наречени женкари.

Талантливият "Дон Жуан" ще употреби своята харизма и излъчването си на истински джентълмен, за да Ви накара да повярвате, че сте "единствената" в ситуация, когато всъщност сте една от многото. Ето няколко знака, които ще Ви помогнат да разкриете женкаря и да разпознаете неговите истински намерения:

1. Той е сладкодумен чаровник

Когато сте заедно се чувствате като най-красивата жена на света и "Единствената". Всяка негова втора реплика е комплимент, който Ви издига в облаците. Талантливият женкар знае как експресно бързо да разнежи жената с романтични жестове и любовни думи. Но не забравяйте, че докато Вие си мислите, че всичко е прекалено хубаво, за да е истинско, той може да обмисля коя точно тактика да използва, за да Ви вкара в леглото. А и имайте предвид, че често пъти това е заучен набор от изразни средства, който той използва паралелно - спрямо Вас и спрямо още незнаен брой жени... просто, защото знае, че това работи.

2. "Искрено" признава своите любовни чувства...

Излизали сте само веднъж, а на следващата среща той вече Ви казва: " Искам те, не съм срещал по-хубава и по-умна от теб. Ти си различна." Размислете - мъжете в днешно време крият своите чувства, а такива романтични изпълнения може да видите само на кино. Прибързаните изявления от рода "Искам те!" винаги трябва да Ви карат да имате едно на ум за помислите на мъжа срещу Вас.

3. Още в началото на връзката обещава прекалено много

Истинските любовни играчи знаят какво иска да чуе жената. Той е плел мрежи около много други и щом се приближи до Вас, ще се втурне да ги плете и около Вашата особа. Внимавайте, умният женкар ще започне веднага да говори за "НИЕ". Например, няма да каже "Следващото лято ще ходя в Италия", а ще сподели "Следващото лято ще ходим в Италия". С тези реплики за общо бъдеще той ще Ви убеди, че иска сериозна връзка. Мъжете по принцип се плашат от обвързване и им е трудно да говорят в множествено число или да дават сериозни обещания, най-вече в началото на взаимоотношенията. За женкарите обаче това не е проблем, а в зародиша на романса си е направо като детска игра за тях. На един истински "Дон Жуан" няма да му е трудно да даде всякакви обещания, особено след като много добре знае, че няма да се задържи достатъчно дълго с Вас, за да ги изпълни.

4.Сексът е тема на разговор още на първа среща

Ако сте попаднали на женкар, не бъдете изненадана, ако той започне да говори за секс още на първа среща. Бъдете внимателни, неговата идея да се погушкате, си е направо прикрита покана за секс.


5.Познава много жени, но с нито една не е близък приятел

Любовните авантюристи от този тип познават много жени (ако проверите профила му във Facebook, вероятно 70% от неговите познати са представителки на нежния пол). Но с нито една от тях той не поддържа крепко приятелство. Експертите твърдят, че причината за неговото единочество е, че гледа на всички жени като на потенциални жертви, служещи да погалят егото му - типично качество на женкар.

6.Неговите приятели не се опитват да Ви опознаят

Той Ви води при негови приятели, всички те Ви казват "Здравей", а след това продължават с обичайните си дружески разговори, без да се опитат да разберат нищо за Вас. За тях вероятно сте само една от многото и не влагат усилия да Ви опознаят, тъй като знаят, че няма да сте задълго с тях.

7.Парадират с пари

Мъжете тип "Казанова" няма да оставят чашата Ви празна, нито пък ще оставят приятелките Ви жадни. Ще почерпят Вас, тях и дори ще оставят щедър бакшиш. Те се стараят да изглеждат материално обезпечени и без каквито и да било финансови затруднения, тъй като са убедени, че парите са като афродизиак и впечатляват жените.

8. Никога не оставят мобилния си телефон без надзор

Той и неговият мобилен телефон са неразделни, а когато сте заедно, го изключва изцяло или го оставя без звук. Това е добър знак, че човекът се плаши от неочаквани позвънявания и по този начин се защитава от заплахата да Ви дава обяснения, ако се обади друга негова "жертва".
Същото, а дори в още по-голяма сила, важи за неговия профил в социалните мрежи - надали ще остави компютъра си включен, когато се е лог-нал във Facebook например. Бъдете сигурна, че личната му поща буквално блика от съобщения-флиртове.

9. Отговаря хладно и резервирано на телефонното Ви обаждане

Получавате романтичен SMS от него и зарадвана се обаждате, за да чуете гласа му. Неочаквано, обаче, той звучи хладно и въздържано и отговаря само с "Да", "Добре" и "Не". Нормално е да се запитате "Какво му е?" и логично да помислите, че може би е с някоя друга, пред която не може да говори.

10. Всички около Вас предупреждават, че той е женкар

Махнете розовите очила, за момент забравете неговата шармантност и харизма, и размислете дали си струва да тичате след него и да вярвате на неговите любовни обяснения. Вслушайте се в околните, които предупреждават, че е женкар и спрете да живеете с фантазиите си, а се върнете в реалността. В най-лошия случай ще се убедите, че там, където има дим, има и огън.

Все пак, ако Вашият нов възлюбен показва някои от 10-те признака, не трябва веднага да го хвърлите в категория "женкар". Гледайте, слушайте и анализирайте внимателно! Приемайте всеки от признаците за червено знаменце, което сигнализира и не трябва да го игнорирате. Колкото повече червени знаменца, толкова по-бързо бягайте от поредния "Казанова" - най-често под тяхната маска на очарователност се крие плоска душевност и една камара комплекси, чиято тежест ще Ви накара да спрете да виждате слънцето.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign