На шопинг с мъж: 4 трика да го убедим да ни последва

Трудно Ви е да убедите половинката си да Ви придружи, когато имате желание да пообиколите магазините за освежаващ шопинг. В случай, че се съгласи и дойде с Вас, скоро става раздразнителен и следват задължителни спорове и скандали. Ето няколко съвета, които ще Ви помогнат да промените отношението му към пазаруването.

1. Изберете подходящия момент

Ако Вашият благоверен има важна делова среща в деня, в който сте решили да купувате пердета, съвсем естествено е да откаже да Ви придружи. Не му се сърдете, а се съобразете с неговия работен график. В никакъв случай не бива да настоява да идва с Вас и ако е зает с любимото си хоби. Информирайте го предварително за намеренията си, така че да съгласувате кога ще бъде свободен.

2. Пригответе си план за действие

Мъжете се изнервят, ако се лутате по магазините хаотично и не сте наясно какво точно търсите. Ако сте решили да пазарувате заедно с половинката си, не допускайте тази грешка, защото ще го извадите от релси. Най-добре е предварително да уточните какво трябва да се купи и откъде можете да си го набавите изгодно. Освен че ще му направите добро впечатление с точността и практичността си, ще Ви остане и свободно време само за Вас двамата.

3. Не го поставяйте в неудобни ситуации

Ако предстои обзавеждане, дайте повече време на партньора си да се информира за новостите, да поразпита приятели за съвет. Така той ще се почувства по-сигурен, докато разговаря с продавача. В магазина не се обръщайте към него с въпроси, на които сте сигурна, че не знае отговора, за да не се почувства глупаво пред консултантите.

4. Предразположете го

Много мъже се стряскат, попадайки в магазин за дамско бельо, той като намират посещението му за неуместно. Проявете съобразителност и дайте възможност на половинката си да си почине в съседното кафене.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign