Какво трябва да знаете за мъжа Близнаци?

Колин Фарел
'звезден' пример за Близнак


Този човек никога не седи на едно място - като че ли именно той е послужил за вдъхновение при създаването на прочутия мартенски заек. Когато си имаш взимане-даване с Близнак започваш сериозно да си задаваш въпроса дали той не се опитва да живее няколко различни живота едновременно.
Той никога не е напълно щастлив 'тук и сега', ето защо бърза да се озове на друго място, където според него ще е по-интересно и хубаво.
В този мъж никога не трябва да бъдете сигурни до край, на 100%, винаги съществува вероятността внезапно, изведнъж, да Ви разлюби, да се усъмни във Вашите (а и собствените си) чувства, да намери друга или да направи всичките тези неща наведнъж.
Близнаците често си противоречат, но това не означава, че не вярват (доколкото им е възможно) и в двете съвсем противоположни версии. Например - той може да ухажва една жена пламенно, но същевременно тя да му е напълно безразлична. Разбира се, всичко отлита бързо - като летен дъжд...

Той ненавижда установените графици и просто физически не е в състояние да спи, да се храни, да работи, да се занимава със спорт или любов 'по часовник'. Близнаците определено мразят да бъдат 'заложници на Времето".

Той е необикновено умен и красноречив. Този мъж е способен в разговор да жонглира с няколко теми едновременно. Даже не си и помисляйте да го победите в словесната баталия! Думите за Близнаците са тяхно любимо оръжие, при това за масово унищожение, и те си ги ползват с обич и завидна кадърност.

Той очарова, омагьосва, съблазнява - и е напълно наясно със силата на своето обаяние. Близнаците постоянно градят грандиозни планове и проекти, но когато се стигне до момента да преминат от думи на дела - ентусиазмът им рязко се изпарява.

Мъжът от тази зодия трудно понася пораженията - обсипва се безжалостно с упреци и потъва в бездната на депресията, което потвърждава тайния му страх да се окаже несъвършен. Въпреки това, по правило, съвсем скоро се появява 'бодра смяна' на подтиснатото, пораженческо настроение - нови интереси, които повличат Близнака в поредния слалом.

Близнакът е способен да запретне ръкави и да свърши една камара работа за време, което ще удиви повечето хора, при това такова количество работа, за което обикновено са нужни двама или повече човека. Но... отново ентусиазмът му изчезва бързо... Този мъж ненавижда рутината и обикновено многобройните му хобита му носят много повече удоволствие от работата.

Близнаците са изключително влюбчиви, но въпреки това, колкото и силно да харесват жената, те не са готови да пожертват заради нея собственото си "АЗ" или да започнат да "играят по нечия чужда свирка".
Монотонността, еднообразието, предсказуемите отношения са нещата, които карат Близнака да се чувства зле и провокират желанието му да изчезне светкавично бързо - а това той го умее. Определено!
За да бъде щастлив на него сякаш му е нужно постоянно да преодолява някакви препятствия.
Ако сте усетили, че на Близнака му е скучно с Вас - внимавайте! Той не е от тези, които дълго се прозяват, излегнати лениво на дивана - съвсем скоро ще си намери друг обект на внимание. А Вие? Вие просто ще станете част от неговите спомени.

Най-големият проблем на Близнака е неговото неумение да доведе започнатите неща до финал. В момента, в който разбере къде се крие същината на проблема и какво точно е естеството му, той престава да представлява интерес за него и веднага съзнанието му се прехвърля някъде другаде.

В работата той често е смятан за "най-бистрия ум" и е ценен заради креативността и новите си, често блестящи идеи. Близнакът е гениален стратег, но изключително лош практик.

Близнаците и парите са почти несъвместими. Те буквално изтичат измежу пръстите им. В момента, в който се видят с някакви средства, придобитото буквално започва да прогорява джобовете им и представителите на тази зодия незабавно си намират повод и начин то да бъде изхарчено.
Кога изпитват стабилност? Единствено при липсата на такава.

В душата си този мъж винаги ще си остане едно малко момче, зодиакален аналог на Питър Пан, който просто отказва да порасне. Съвсем типични за него са 'детските' качества на малкия тиранин - любопитство, вечно търсене на нови и нови удоволствия и страст към разрухата...

Жените играят голяма роля в живота на Близнака, но по правило, той получава и взима много повече, отколкото дава.
Когато мъжът от тази зодия се отправи на лов за поредното женско сърце, той е движен не толкова от сексуално желание, колкото от жаждата да изпробва нещо ново и непознато. Не следва да очаквате от Близнака дълбоки, всепоглъщащи чувства - неговата любов е по-скоро повърхностна. Той пърха от една жена на друга, подобно пеперуда на цветна поляна.
Друг чаровен звезден Близнак
Джони Деп
Но запомнете - няма нищо по-сладко от самото начало на романс с Близнак и нищо по-горчиво от времето, когато неговият интерес започне да отслабва... а това, както вече казахме, се случва доволно бързо.

Близнакът и секса

При мисълта за предстоящ сексуален контакт сърцето на Близнака не започва да бие по-бързо, нито пък му секва дъха. Не се заблуждавайте!
Ако има желание той е способен да съблазни всяка една жена и да я доведе до точката на "сексуално кипене". За съжаление обаче това желание невинаги се проявява в него...

Близнакът се вълнува не толкова от самия процес, колкото от това как изглежда самият той отстрани. За някои това изпълнение на двете роли - действащ и наблюдаващ, може и да представлява трудност, но не и за Близнака.

Сексът под завивките, в дълбоката нощ и на тъмно - не са за него. Близнакът се възбужда от светлината, множеството огледала, в които може да разглежда всички детайли на любовната игра и от порнофилмите. Той с удоволствие ще изпробва всичко, което Ви хрумне или пък, което му мине през ума - играчки, лубриканти, афродизиаци, мед, шоколад... всичко! Но никога няма да Ви причини болка, за разлика от Скорпиона например.

Оралният секс за този мъж е просто секс. Близнакът в никакъв случай не може да бъде наречен 'майстор на кунилингуса', но и желанието на партньорката му да му достави удоволствие не предизвиква у него бурен възторг.
Той е почитател на 'разтегленото' удоволствие. Представителите на тази зодия обожават прелюдиите - бавната, изключително бавна любовна игра, дългите предварителни ласки - това са неща, от които кръвта им буквално закипява. Но самият акт, уви, е доста кратък, макар и наситен със страст.

По принцип за Близнака няма никакво значение къде ще се отдаде на любовни удоволствия. Често той е в състояние да се озове в леглото с всяка една жена. Оп! В леглото ли казахме? Разбирайте и в колата, и във входа, и на покрива на някоя сграда дори...
Тези мъже притежават едно изключително качество - освен, че са способни да омаят всяка жена, карайки краката ѝ да се подкосят, те са в състояние и да ѝ говорят точно това, от което тя има нужда да чуе... при това, без дори сама да е намекнала за това.

Когато прави любов, Близнакът удовлетворява най-вече своето собствено любопитство и жаждата си за нови преживявания. Но тъй като умее да създава романтична, чувствена атмосфера 'в спалнята', този му 'изследователски' подход често му е прощаван.
Близнаците обожават разнообразието. Например би му харесало да прави секс и да наблюдава едновременно. Ако партньорката му включи в любовната игра и елементи от мастурбацията, това съвсем ще бъде по негов вкус.
Често е привличан от груповия секс, като почти не отдава значение на съотношението мъже-жени, като участници в процеса. Близнаците често са бисексуални...
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign