Какво трябва да знаете за мъжа Лъв?

Един от най-известните представители
на зодия Лъв е
Антонио Бандерас
Мъжът Лъв е винаги в роля: той е дяволски привлекателен и съвсем съзнателно използва този факт. Веднага след като влезе някъде, погледите на присъстващите се отправят към него, подобно стрелката на компас...

Лъвът предпочита красивите жени, но при едно условие - те трябва да бъдат облечени стилно, но семпло и да говорят с тих глас, най-добре шепнейки, така че да не засенчват неговата царствена особа.

При по-близко познанство Лъвът често се оказва тиранин и деспот.
Мъжът от тази зодия обожава да участва в съревнования и непременно печели. Дори неговото поражение се превръща в малка победа. Какъвто и кисел лимон да сервирате на Лъва, той винаги е способен да изтръгне и последната капка от него, превръщайки киселия плод във вкусна лимонада.

Повечето от Лъвовете са екстроверти, когато са сами буквално повяхват и разцъфват отново при появата на потенциален слушател или зрител.
Обичат да се смеят много и силно.

Ако се опитате да погледнете емоциите и чувствата, криещи се зад лъвската мания за величие, ще установите, че и този хищник си има уязвимо място.

Лъвът се нуждае и често се обграща с хора, които му се възхищават, за които е като слънчева светлина и които не пестят думи, и начини да ласкаят царствената му особа.

Лъвът не обича половинчатите неща - това се отнася за всички сфери от живота му, в това число и любовта. Ако има любовна връзка - то във въздуха трябва да искрят изблици на чувства, а душите да горят в огъня на страстта.

Лъвът е убеден, че животът ни е просто една игра. Той е солидарен с Шекспир и винаги излиза на сцената, за да играе - с любовта, с живота, с парите... надявайки се да победи Съдбата...

От Лъвовете се възхищават и мъже, и жени. Първите - защото Лъвът рядко (или по-точно - никога) позволява да бъде унижен; да 'падне' до степен, че другите да могат да тъпчат отгоре му, а вторите ценят в него умението да се държи царствено, да бъде ефектен и впечатляващ.

Лъвовете са добри и верни приятели, които в трудна минута ще окажат подкрепа не само с думи, но и с дела.

Типичното състояние на мъжете Лъв е да са влюбени.
Партньорките им, дори тези, които не са съумели да се справят и преглътнат размерите на егото им, по правило не остават с лоши чувства след раздялата, като повечето от тях запазват и възхищението си.

Въпреки всичко казано до тук, представителят на тази зодия може лесно да бъде манипулиран. Обсипете го с ласкателства и хвалби, без да се боите, че можете да прекалите и дори не е нужно да се стремите да правите комплиментите си възможно по-тънки. С помощта на тази тактика от Лъва можете да получите каквото пожелаете - повишение на заплатата, услуга и дори предложение за брак.

Ако в момента мъжът Лъв не е влюбен, това може да означава само едно:  че той току-що е разлюбил някоя жена, и е поставил едновременно два препинателни знака: точка в края на романа и многоточие на поредната страница от живота си. Бъдете сигурна, че той е готов за начало на нова любовна история. Лъвът не може да бъде истински щастлив, ако редом до него няма очарователна персона, която да е готова да пърха около него.
По ирония на съдбата, въпреки склонността си към любвеобвилност, Лъвът далеч не може да бъде титулован като експерт по отношение тайните на женското сърце. За съжаление доста често сключва брак не с дамата на мечтите си, а с тази, която най-добре е е съумяла да използва неговата най-голяма слабост - тщеславието.

Можете да 'побъркате' Лъва и по доста по-'хуманен' начин - просто му намекнете за някаква съществуваща тайна или загадка в живота си и... побързайте да се хвърлите в прегръдките му. Този самоуверен тип, който е убеден, че жените са прозрачни, рязко загубва устойчивостта си, когато разбере, че всъщност нещата стоят по малко по-различен начин...

В работата си Лъвът далеч не е изряден и търпелив, но умее по невероятно убедителен начин да представя плодовете на труда си. Детайлите и малките подробности го дразнят безкрайно, ако изобщо ги види, и той никога не е виновен, че нещо не се е получило както трябва. Това разбира се никак не радва колегите му, но през лъвската глава дори за миг не минава мисълта какво очакват другите хора. Лъвът е творческа натура, но в глобален мащаб - неговото творчесто рядко има дълбочина.

Той моментално губи царственото си великодушие, ако плановете му бъдат осуетени и е препоръчително да бъдете крайно внимателни при общуването си с него в такива моменти. Най-добре да изчезнете нанякъде или да не го провокирате.
Впрочем, в борбата между Лъва и Депресията, победител винаги излиза Лъвът. По някакъв начин той винаги намира у себе си повод да се изкачи отново на гребена на вълната.

Представителят на тази зодия е болезнено ревнив и надали ще успеете да се отървете от склонността му да Ви подлага на кръстосан разпит - къде сте ходили, какво, с кого и защо сте правили... Също така бъдете готова и да Ви подозира в изневяра или началото на нов романс при всяко Ваше излизане без него. Оптималният вариант е да се държите като кралица, за която е недопустимо да се мислят подобни неща.

Лъвът и секса

Сексът за Лъва е още един повод да демонстрира своето майсторство и да проведе еротична презентация. Бъдете сигурна, че с царствено величие ще пренебрегне всички условности и правила. Жената, която се озове с него в леглото, трябва да запомни едно много важно нещо - той не търпи отказ, така че по-добре се откажете от главоболието и научете наизуст наръчник от сорта на  "10 причини, поради които да правим секс". Цялата работа е там, че Лъвът е дотолкова уверен в собствената си неотразимост, че приема нещата по следния начин: щом желае интимна близост, няма начин и партньорката му да не иска същото.

Жената за Лъва е като трофей, който след като е в негово владение всякакви деликатни ухажвания, изчаквания и плахи движения са просто ненужни глупости, отнемащи излишно много време. Поради този му специфичен стил у неговата партньорка често се поражда странното чувство, че негласно се е съгласила да участва заедно с Лъва в някаква сексуална олимпиада, но за съжаление той е финиширал пръв, оставяйки я далеч зад себе си или, още по-зле, на резервната скамейка. Какво изпитва дамата по време на секса; дали е достигнала до оргазъм; удовлетворена ли е - това са 'глупави' въпроси, които представителят на тази зодия не си задава, но изисква от нея да не забрави да го похвали след акта и да му даде най-висока оценка за отличната техника, която (според него) е приложил.

Запомнете, че Лъвът е готов за секс навсякъде и по всяко време. Той няма да Ви каже - не тук, не сега или не така.
За разлика от някои мъже, които не обичат шумните гласови изпълнения, за Лъва е важен всеки еротичен стон или вик. Това за него са сигурни признаци, че жената е възхитена от уменията и мъжествеността му.

Възбужда се от покорните жени и обича изцяло да контролира процеса - любими са му позите, в които дамата не трябва да прави нищо друго, освен да се наслаждава на ритъма, наложен от него самия.

Няма да откаже орален секс, но само в случай, че удоволствие се доставя на Него. За Лъва са малко нещата, които са по-приятни от гледката на коленичила жена, трудеща се над члена му - за представителите на тази зодия това е още един начин да почувстват величието си. Но... не се надявайте да Ви върне жеста, в повечето случаи той не е способен на кунилингус.

Ако дълго време лишавате Лъва от секс, бъдете сигурна, че той ще стане буквално неудържим и няма да може да мисли за нищо друго. За да се 'спаси',  този мъж е в състояние дори да прибегне до услугите на проститутка...

Много от мъжете от тази зодия обожават, когато партньорката им възхитено 'изпива' с поглед голото им тяло и не е никак чудно, че голяма част от ексхибиционистите са точно Лъв...

...и тъй като в началото на статията споменахме горещия Антонио Бандерас, Ви 'черпим' с една страстна сцена на танго от филма "Take The Lead" ( в България известен, като "Ти водиш")

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign