Какво трябва да знаете за мъжа Рак?

Един от най-известните представители
на зодия Рак е Том Круз
Надали някой може да се похвали, че мъжът Рак за него е като отворена книга. Представителят на тази зодия старателно крие своите тайни дори от най-близките си приятели, а какво остава за случайните познати. Той не се отличава с 'желязно' спокойствие, но пък честичко 'провесва' на вратата табелка с надпис "Потънал съм в себе си, не ме търсете скоро".
По правило Раците са идеалисти и сантиментални мечтатели. Този знак е управляван от Луната и в зависимост от нейната фаза Раците ту се потапят в дълбините на отчаянието, ту се възнасят до немислими висоти на еуфорията. Като допълнителен 'бонус' е и дарбата им да подтикват хората да се движат в тази или онази посока.

При първа среща може да Ви се стори, че Ракът е твърде скован или отнесен и не е склонен да флиртува. Но това е един от случаите, в които първото впечатление е измамно. Следващия път той може да бъде мрачен и недостъпен, а след това капризен и инатлив - да разгадете настроението на Рака е все едно да се опитате да забогатеете, като играете на рулетка. Има някакви шансове, но далеч не големи. Ракът е изключително сложно създание с променливи настроения, който отчетливо вижда и усеща в другите хора дори най-малкия намек за неискреност, болка, тъга или каквото и да било друго чувство. С представителите на тази зодия никога не е твърде лесно или пък скучно.

Мъжът Рак иска да вярва, че е изцяло "ЗА" равноправието между половете и феминизма, но всъщност, дълбоко в душата си, на него му е приятно да се чувства като "закрилник на нежния пол". Обикновено той е вежлив, галантен и обноските му напомнят джентълмен от старата школа.

Ракът предпочита красивите жени, но с това изискванията му не се ограничават. Впечатлението от женското очарование не трябва да изчезва, когато хубавицата заговори. Умниците-красавици въздействат на Рака като магнит. Въпреки това да покриете всички очаквания на мъжа от тази зодия практически не е съвсем възможно.

Този мъж се нуждае от идеал. Ако нещо го е разочаровало, Ракът предпочита да мълчи, затваряйки се в черупката си, отколкото да обсъжда причините за своето внезапно разочарование от нещо, което доскоро го е привличало.

Ракът обожава вкусната храна и разбира от елитни питиета, но не очаквайте от тях подобно умение що се отнсася до избора на подходящи дрехи. Представителят на тази зодия предпочита удобното облекло и вещи. Около него е пълно с такива предмети, към които той се отнася като към най-добри приятели. "С тези ботуши ходих на концерт на  Елтън Джон" или "Този пуловер го носих през студентските си години". Дори не се опитвайте да изхвърлите някоя вехтория от гардероба му - очаква Ви скандал.

Раците обичат да разговарят, не са склонни винаги да преглъщат думите си и имат дарбата да убеждават хората в правотата си. Ако в хода на дискусията някой не подкрепя 'рачешката' гледна точка, този мъж няма да спре да говори, докато не убеди своя опонент. В същото време обаче Ракът е прекрасен слушател.
Не пренебрегвайте и умението му да помага на другите при решаването на проблемите им. Неговият остър аналитичен ум е способен да се справи дори с най-сложните задачки.

Той не обича да рискува - дори и когато е много "напечено" предпочита да прилага консервативни методи.

Ракът е изключително чувствителен, срамежлив и сантиментален, трудно се разделя със стари приятели, работа и градове, в които е пребививал - противопоставя се на тези (и всякакви други) промени с всички сили.

Раците са в състояние да поддържат едно приятелство цял живот. Те обожават срещите със стари познайници, съученици и колеги и винаги намират какво да си кажат с хора, с които не са се виждали от години.

Ако има възможност нищичко да не се променя - Раците обезателно ще се възползват. Подобен подход се разпростира във всички сфери от живота му - от жилището до бизнес делата. Този мъж е невероятно зависим от миналото и помни хиляди малки детайли, за които другите отдавна са забравили.

На него, както на никой друг представител от Зодиака, са му нужни постоянни и регулярни потвърждения и доказателства за това, че го обичате.
Не започвайте с Рака неангажираща ръзка - той се отнася към любовта твърде сериозно, за да бъде принизяван до сексуален партньор за една нощ. Този мъж изисква от любимата си същото, което той самият е готов да ѝ даде - физическа и духовна близост, вярност, нежност, уважение... Той вярва с цялото си сърце в съществуването на истинска любов и е в състояние да преодолее всякакви препятствия - това е неговият начин да бъде щастлив и спокоен.

Раците изневеряват изключително рядко - предпочитат уюта и топлината на собствения си дом пред съмнителното удоволствие от краткотрайните връзки. Те са склонни към дълготрайни взаимоотношения, но ако е настъпила раздяла няма да 'посипват главата си с пепел' твърде дълго и скоро ще намерят нов обект на чувствата си. Ако обаче сте успели да покорите сърцето му, не се съмнявайте - ще Ви помни през целия си живот.

Ракът и секса

Единственото, което наистина му е нужно, това е одобрение и поощрение. Ако жената каже на Рака какъв чудесен любовник е, той ще направи всичко, за да не я разочарова. Ако пък тя е достатъчно умна, за да го накара да повярва, че именно той е човекът, който я посвещава в тайните на секса, то тогава Ракът ще се посвети на нейното удоволствие.
Представителят на тази зодия е свръхраним - никога не му казвайте, че сте правили еди-какво си с бившия си и не му правете остри забележки, че не се справя добре. Той не само ще се обиди, но и на мига ще се затвори в черупката си.

Ракът е снизходителен и напорист едновременно. За да се потопите в морето на удоволствието е достатъчно просто да позволите на Рака 'да води' процеса. В самото начало на любовна връзка с мъж от тази зодия всячески избягвайте каквито и да било прояви на вулгарност, грубост или цинизъм. За този мъж е присъщо да идеализира любимата си и всякакво 'падение' от отредената ѝ роля може да застави Рака да прекрати връзката много скоро. С времето обаче Ракът може да се примири с тези малки недостатъци, стига те да му бъдат 'поднасяни' постепенно и по малко - 'по лъжичка' на няколко дни.

Ако искате сексуалният интерес на Рака към Вас да не охладнее, просто трябва да го 'подгрявате' от време на време като демонстрирате собствените си нежни чувства. В момента, в който този мъж усети, че във връзката Ви преобладава само физическото привличане, а емоциите отсъстват - той ще даде на отношенията Ви заден ход.

Ракът не е от тези, които забравят за прелюдията, бързайки да преминат към същината на процеса. За него е от особена важност не само той да получава удоволствие, но и (преди всичко) жената, с която прави любов.
Ракът в никакъв случай няма да Ви унижи, да Ви причини болка или да Ви накара да правите нещо, за което е сигурен, че няма да Ви достави щастие. За него оргазмът на партньорката му е от съществена важност, а ако се случи така, че да се съчетае с неговия, по едно и също време, това той приема за още едно доказателство за силна любов.

Фантазията на Рака не се ограничава само в пределите на спалнята. Може и да се въздържи от свръхекстремния секс на необичайни места, но пък у дома си ще направи всичко възможно, за да изпълни помещението с чувствена атмосфера.
За разлика от Близнака, Ракът не само е чувал за клитора, но и владее до виртуозност изкуството да Ви достави удоволствие с пръсти, устни или език.

Възбужда се безкрайно от луксозно дамско бельо, от открити рамене, от копринената кожа на гърдите и деколтето, както и от сладкото ухание на цветни парфюми.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign