Какво трябва да знаете за мъжа Скорпион

Eдин от най-известните мъже Скорпиони е Ален Делон
Страстен, емоционален, непредсказуем - Скорпионът рядко се замисля за последствията от своите постъпки, но това далеч не отблъсква околните, по-скоро се случва обратното...

Скорпионът буквално излъчва енергията на еротизма - на болшинството от жените той действа абсолютно хипнотично (за щастие има и такива дами, които са 'имунизирани' срещу тази му обаятелност;)).
Следва да кажем, че никак не би навредило, ако Скорпионите носят на врата си табелка, на която да пише: "Внимание, високо напрежение!" или "Не пипай, ще изгориш!". Дамите, които искат просто да пофлиртуват е по-добре да стоят надалече от тези мъже и да не си играят с огъня. Тяхната дремеща, подобно недотам заспал вулкан, сексуалност може да се събуди във всеки един момент, а Скорпионът не търпи провал.
Представителят на тази зодия е напълно убеден, че когато жената казва "не" всъщност има предвид "да", затова бъдете подготвени, че той няма да отстъпи за нищо на света, докато не получи това, което желае. Някъде дълбоко в душата си Скорпионът се досеща за съществуването на фразата "Всичко или нищо", но де факто в живота той активно използва само първата част от това изречение.
Този отмъстителен тип никога нищо не забравя и не прощава и именно поради тази причина изключително лесно си създава врагове. Във всеки конфликт той е много опасен, даже жесток противник и е по-добре да премислите няколко пъти преди да решите да влезете в пререкание с него. Възстановяването на мира след "война" с него е нещо доста сложно: Скорпионът не знае що е това жалост или компромис.
Да се разбере поради какви причини Скорпионът постъпва така или иначе е трудна задача - те сякаш се задвижват от някакви сложни, дори мистични подбуди. Въпреки своята привлекателност в очите на нежния пол, мъжът от тази зодия изключително рядко изневерява на любимата си. Скорпионът е противоречива натура: той с цялото си сърце желае да запази независимостта си, но отчаяно се нуждае от човек, на когото да може да се облегне в труден момент. Този мъж често прилага в действие политиката на двойните стандарти - от една страна той презира чуждите слабости, а от друга - счита наличието на такива у себе си за нещо напълно естествено.
Склонен е да преобразува енергията си в удоволствия: секс, наркотици и... алкохол - това са нещата, с които той често трябва да се справя. Печалният резултат от тези му действия може да бъде наркотична или алкохолна зависимост. Справедливо ще бъде, обаче, да кажем, че Скорпионът обикновено има достатъчно сили и воля, за да може да се справи с тези зависимости: подобно легендарния барон Мюнхаузен, той е способен сам да се издърпа от блатото, в което се е натресъл.
За Скорпионите от съществено значение е и тяхната работа - нито един от тях не изпада във възторг от мисълта, че трябва да извършва физически труд. Представителите на тази зодия умеят да се концентрират, притежават жива фантазия, мъжество, силна воля и жажда за предприемачество - по правило, съчетанието на всички тези качества означава успех. Ако става дума за финанси и инвестиции, то Скорпионите демонстрират отлични делови похвати, а да ги уговорите да вземат участие в каквото и да било "мръсно" бизнес начинание си е на практика невъзможно.
Скорпионите имат един огромен недостатък - обожават да решават проблемите мълниеносно, за да могат незабавно да им се разкарат от главата. За съжаление, подобен подход не винаги се оказва успешен.

Скорпионът и секса

Скорпионът обича да доминира - да държи под контрол и емоциите си, и своето либидо. Сексът за него е игра, в която, по правило, му върви. Той се наслаждава на преследването и интересът му може да бъде завладян само от жена, която е харесвана от другите мъже.
Озовавайки се в леглото със Скорпион, можете да разчитате, че реалността ще надхвърли всички Ваши очаквания. Той е ненаситен, но само не очаквайте от него някакви специалн сексуални техники и похвати. Когато прави любов, този мъж се ръководи единствено от чувствата и поривите си, както и от мисълта за задоволяване на потребностите си.
Неговите целувки никога не са нежни, и като цяло му харесва да действа доста грубо, понякога дори болезнено. Синини и смучки Скорпионът с удоволствие оставя върху тялото на партньорката си, "маркирайки" по този начин своята "собственост". Той е убеден, че на всички жени им харесва да бъдат покорени и да се подчиняват на мъжа, ето защо често се държи в леглото в съответствие с тези си убеждения - крал, пред който жената трябва да коленичи и... да "провеси език".
Гола, току-що излязла от банята, жената може да го подлуди, ако силне притисне мокрото си тяло в него. В този случай Скорпионът надали ще стигне до леглото, по-скоро ще люби партньорката си още в банята, прилепяйки гърба й до студените плочки. След първата "еротична серия" вероятно ще последва и втора, но в спалнята. След секса със Скорпион е твърде възможно да се почувствате така, сякаш са Ви пуснали първо в бетонобъркачка, а след това дълго са преминавали през Вас с валяк за асфалт.
С тях е изключително трудно да се споразумеете за контрацепция - Скорпионите ненавиждат презервативите и половият акт с употреба на предпазни средства е подвиг, който сякаш не им по силите. За тях крайно важни са собствените им усещания и възможността да доведат започнатото до край. Не ненавиждат нищо повече от това да се опитате да ги поучавате - приемат го като лична обида и обвинение в сексуална некомпетентност.
Обожават еротичните експерименти, дори и най-странните, а основният критерий за избор е незабравимото преживяване. Тези мъже обожават да използват играчки за възрастни. Повече ги влече сексът в необичайни места и с всички сили се стараят партньорката им да получи не един оргазъм, а няколко.
Скорпионите предпочитат еротичния коктейл, съставен от удоволствие и болка, ето защо често имат склонност към БДСМ. Освен това могат да се превърнат в истински параноици, ако се почувстват отхвърлени...
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign