Страстните целувки: Имаме ли нужда от тях?

Според направено проучване на италиански социолози, около 65% от европейските жени признават, че в интимните си отношения с постоянен партньор това, което най-силно им липсва, са страстните целувки. Същите тези дами са поставили на първо място като най-възбуждащо средство именно целуването.

Какво значение има интимният допир с устни

Освен приятното вълнение, което предизвикват целувките у нас, те стимулират низ от химически реакции в тялото ни. По време на страстна целувка в организна ни се отделят хормоните адреналин (на възбудата), серотонин (на щастието), окситоцин (на нежността), а пулсът ни се ускорява до здравословните 120 удара в минута. Настроението ни е приповдигнато, а напрежението и стресът са премахнати.


Как да убедите половинката си, че се нуждаете от целувките му?


  • Опитайте се да му предадете емоциите, които изживявате при допира на устните му. Обяснете му, че любовната игра, а по-специално целувките са особено важни за Вас преди самия любовен акт. Признайте му, че те Ви предразполагат да се отпуснете и да се подготвите за по-голямото удоволствие. Мъжете обичат да слушат подобни думи и дори се възбуждат от тях, така че не ги пестете. Ако Ви е неудобно да ги споделите на глас, може да му ги покажете. Няма начин той да не забележи разликата в поведението Ви, когато правите любов без и с целувки.
  • Силната Ви половинка обича да демонстрира, че сте негова. И ако това  началото Ви е дразнило, когато слага ръката си на коляното Ви в ресторанта или внезапно Ви целува, сега погледнете на силното му чувство за притежание като на това, че държи на Вас. Какво по-хубаво от това, да можете да се целувате навсякъде - в киното, на улицата, в колата...
  • Според едно американско проучване, хората, които се целуват често, дълго и със страст, ходят по-рядко на лекар, по-често успяват в професията си и живеят по-дълго от останалите. Освен това целувките се грижат за фигурата Ви - ако се целувате в продължение на 3 минути, изгарята 12 калории. Приведете тези доводи като водещи факти пред любимия мъж, за да го заинтригувате и да получите така желаните страстни целувки.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign