Кадифето - Актуална модна тенденция за сезон Есен/Зима 2011/2012

Giorgio Armani
Кадифето винаги е било свързвано с разкош, власт и кралски особи. Но ако по-рано от него са се шиели тежки и тържествени тоалети, то днес дрехите от кадифе изглеждат по съвършено различен начин.

Кадифето е един от малкото платове, който сам по себе си изглежда харизматично и вълшебно. През хладния сезон дизайнерите са решили да внесат капчица магия и в нашето ежедневие, създавайки от кадифе не само рокли, но и жакети, дълги сака, панталони, поли, обувки, чанти, ботуши... като цяло - всичко, което Ви душа желае! Предимството на повечето от предложените облекла е, че те могат да се носят както денем, така и нощем. Кадифето вече не изглежда толкова ангажиращо помпозно.  В съчетание с блузи от леко, 'пухкаво' плетиво, то създава един очарователен облик, а в комбинация с феерични тъкани, като коприна, можете за секунди да се превърнете в дама от висшето общество.
Кадифето умело скрива недостатъците на фигурата (илюзионистите отдавна използват черното кадифе за фокусите си) и привлича вниманието по неповторим начин... а и е толкова приятно на допир...!
Ако сте привърженичка на класиката, съчетайте черно кадифе с други дрехи (аксесоари) в тъмнолилаво, бяло или червено (комбинацията черно § червено е хитова за този сезон). Но имайте предвид, че най-модните дрехи от кадифе за Есен/Зима 2011/2012 напомнят на скъпоценни камъни - изумруди, рубини, сапфири...

Да разгледаме някои актуални модни вещи от кадифе:
Tory Burch, Nicholas K, Marc by Marc Jacobs, Betsey Johnson
Ralph Lauren
Christian Dior
Emilio Pucci
Erdem
Proenza Schouler
Stella McCartney
Alexander McQueen, Jane Post, Emanuel Ungaro


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign