Kакво трябва да знаете за мъжа Водолей

Един от най-известните, 'звездни'
Водолеи е Аштън Къчър
Водолеят е великодушен, отворен за общуване и винаги се интересува от другите хора, вземайки активно участие в живота им. Всъщност той е щастлив само, когато усеща, че е нужен някому. Има много познати и се впуска през глава в разрешаването на техните проблеми, без да жали време и сили.

Водолеят е винаги в търсенето на нови, интересни решения - при него аналитичните способности са ярко изразени. Оптималният вариант да възбудите интереса му, привличайки го към себе си е да споделите някакъв свой проблем и да не го оставяте да скучае.
Отличителните му черти са любопитство и изобретателност.

Въпреки всичко, обаче, Водолеят е донякъде пасивен и плах по природа и обикновено предпочита да изчака, докато жената не направи първата крачка. Ако тя иска да отиде на среща с въпросния мъж, то ще ѝ се наложи да действа крайно внимателно, поемайки инициативата в свои ръце, за да не изплаши потенциалния кавалер.
Но това изобщо не бива да Ви говори, че Водолеят е равнодушен към жените. Просто за него страстта е немислима без приятелство, а приятелството не се появява за една нощ. Ако искате да съблазните представител на тази зодия, обгърнете се с малко повече мистерия. С други думи, периодично показвайте и разкривайте различни черти от характера си, бидейки непредсказуема. Особено ефикасна е старата методика "от ангел към демон" или от "предизвикателна жена към свенлива госпожица". Вашата задача е да изглеждате ту непристъпна, ту готова да правите секс където и както и да е, но никога, никога не допускайте да изглеждате 'евтино'! Повтаряйте споменатия цикъл няколко пъти, без да го жалите. Краката на Водолеите се подкосяват от 'убийственото' съчетание сексапил и разум... така че, ако в промеждутъка между любовните игри Ви се ще да му разкажете за чудесата на древните маи, например, не се колебайте да го направите. Богатата Ви ерудиция ще бъде високо оценена и ще предизвика възхищение у избраника на сърцето Ви.

Водолеят не е създаден, за да работи и живее в постоянно напрежение. Той е много креативен, но да го наречете добросъвестен сътрудник, значи да противоречите на истината. От време на време е нужно лекичко да го 'пришпорите', но го направете крайно тактично, защото мъжете от тази зодия не търпят да ги командват.

Водолеят може да говори и обяснява нещо с часове, дори дотолкова, че да започнете да се прозявате от скука или да се изнервите от досада, но когато става въпрос за изясняване на любовни взаимоотношения, стойте и гледайте - той на мига ще се затвори в черупката си и ще млъкне. При това дори, когато става дума за мъничко недоразумение. Имайте предвид, че понякога е склонен да прикрива чувствителната си, ранима душа зад цинизъм или мълчание.

Този мъж е новатор по природа. Не изпитва никакво уважение към обичаите и традициите, защото предпочита да измисли и реализира нови.

Опитът да 'опитомите' Водолей, в болшинството от случаите, си е чиста загуба на време. Той желае да бъде свободен като вятъра. Обожава да пътува. Независимостта му, обаче, често си играе лоши шеги с него - въпреки че има много познати, истинските му приятели са изключително малко.

Водолеят се отнася почти небрежно към парите - често те изтичат измежду пръстите му като вода. Въпреки това, той е способен да заработва добре, стига тези средства да не са нужни само нему, а и на близките му - това е неговият главен стимул.

Този мъж се влюбва лесно, но не бърза да направи предложение за женитба, до последно се опитва да открие своя идеал. Ако се омъжите за Водолей ще Ви бъде трудно да сте нещастна. Той е остроумен и нежен, от душа се наслаждава на живота и се разбира с хората. От Водолеите излизат добри съпрузи - изневеряват изключително рядко и флиртуват само от любопитство и стремеж за разнообразие. Така че постарайте се да запазите интереса му към Вас жив.

Водолеят и секса

За Водолея жената е много повече от 'сексуален обект'. Интерес за него представлява не само тялото ѝ, но и нейната душа и мисли. Той пристъпва към същинския акт крайно внимателно, без да бърза, наслаждавайки се на любовната игра. Би било логично да се предположи, че и самият акт ще се изпълни толкова виртуозно, но уви, това далеч не се случва често. Водолеят е лесно увличаща се натура и може да е дотолкова погълнат от подготовката за събитията, че еротичната прелюдия да бъде в пъти по-дълга от самото съвокупление.

В действителност Водолеят не е лош любовник. Той се грижи партньорката му да достигне до кулминация, но понякога бързичко издиша, сякаш сте спукали балон.

Всяка от неговите еротични фантазии е достойна да бъде изпълнена незабавно, но често тези сексуални блянове преминават през главата на мъжа от тази зодия само, когато е сам... Склонността на Водолея към мастурбация е пословична и може да се отрази на потенцията му (по-точно, водейки към отсъствието ѝ) или да причини проблеми с еякулацията.

Водолеят никога не отказва да пробва нещо ново. Леглото за него е сцена и той с всички сили се старае да изпълни не една и две роли. Честата смяна на позите е типична за него и понякога това може тотално да изнерви партньорката му.
Като цяло сексът с Водолей си е игра на руска рулетка. Жената може да получи както няколко оргазма, така и да остане крайно неудовлетворена или да се 'обзаведе' с охлузвания, синини и натъртвания.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign