Жените прекарват три години от живота си в пазаруване

Няма жена, която да не обожава шопинга, затова когато ни се отвори възможност, ние жените вилнеем из модните бутици на воля. Но, дали някога сте си задавали въпроса колко точно време прекарвате  в покупки на модни облекла или дреболии за дома?

Изследователи твърдят, че всяка жена прекарва средно 3 години от своя живот в пазаруване. Все пак, за наше успокоение, тук не влиза само времето, прекарано в модните бутици, а също така и пазаруването на храна, книги, подаръци за близките.
Всяка година жените употребяват почти еднакво време за купуване на дрехи и за пазарене на храна. Една жена в течение на годината  пазарува средно 84 пъти храна, за което употребява 94 часа и 55 минути, а шопингът на модни облекла е средно 30 пъти годишно и за това се употребяват около 100 часа и 48 минути от ценното женско време.

За да поддържат своята красива визия, жените ходят на шопинг 90 пъти на година - 30 пъти за дрехи, 15 за обувки, 18 за модни аксесоари и 27 за козметични продукти.
Всички тези цифри са получени на база на изследване, в което участвали 2000 дами. Според проучването, жените ходят на шопинг общо 301 пъти годишно, а престоят им в магазините трае 399 часа и 46 минути. С други думи, когато жената навърши 63 години, тя вече е прекарала 2 години и 10 месеца шопинг терапия :)))comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign