Сексът, 'погледнат' през женските '28 дни'

Отдавна е известно, че сексуалната активност на Евите се управлява от половите хормони прогестерон и естроген. И понеже най-малките колебания в тяхното ниво могат да превърнат жените от богини на любовта в озъбени чудовища, нищо чудно, че в течение на месечния цикъл нашето настроение се мени като ветропоказател.

1-4 ден

Мъжете възприемат потиснатостта ни като лошо самочувствие, апатията - като тежка депресия, а напълно обяснимия спад на сексуалните апетити - като проява на фригидност.

5-10 ден

Нищо особено.

10-12 ден

Жените се чувстват прекрасно, готови са за малки безумства и често "душат" партньорите си, тъй като обонянието им е изострено и мъжките хормони определено им въздействат.

12-14 ден

Настъпват както върхът на женското либидо, така и най-подходящият момент за забременяване. Ние откликваме веднага на ласките и точно тогава оргазмите ни са най-силни.

14-21 ден

Дори при минимални физически натоварвания организмът изразходва повече енергия. Не пропускайте момента и съчетайте полезното с приятното. Сексът е много по-ефикасен от глупавите диети.

21-23 ден

Цял куп женски хормонални проблеми отравя радостта от секса. Приемете ги като неизбежно зло, без да се стресирате.

24-28 ден

Идва времето на така 'любимия' ни ПМС - предменструалния синдром. Неизвестно защо качваме половин-един килограм, ненавиждаме целия свят, с повод и без повод се оглеждаме в огледалото, твърде неохотно се поддаваме на увещанията на партньора да се заемем със секс - времето е крайно неподходящо.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign