Мъжът - какъвто е на масата, такъв е и в леглото

Свързани ли са апетитът и пристрастеността към секса? Да, отговарят категорично психоаналитиците, според които, ако се вгледаме внимателно в някой мъж, докато яде, непременно ще разберем какво можем да очакваме от него в леглото.

Вечно бързащият

На масата. Поглъща всичко, което му е сервирано, за нула време, сякаш бързината е по-важна от удоволствието от храната. Не изпуска приборите от ръката си, а ако е гладен, се изнервя, защото държи да се засити на секундата.

В леглото. И там е много бърз. Почувства ли желание, може да Ви изненада с предложение да правите секс в парка, в асансьора, в колата. Когато сте с него, импровизирайте и изненадите Ви са гарантирани, също като кулминацията, която обаче идва прекалено рано, поне според Вас. Имайте предвид, че 80% от мъжете, жертви на преждевременна еякулация, ядат, говорят и вървят страшно бързо.

Вашата реакция. Партньорът Ви има нужда от нежност и внимание. Той трябва да бъде успокояван и насърчаван, за да разбере, че женският оргазъм зависи много от ласките, предхождащи самия акт.

Чревоугодникът

На масата. За него всяко хранене е малък празник. Изключителен естет, той обича да готви, има изискани маниери, държи масата да е сервирана стилно, никога не се отказва от непознати кулинарни изкушения.

В леглото. Няма да намерите по-добър любовник от него. Екстазът Ви е гарантиран, при това в изтънчена обстановка - сред запалени свещи и на фона на приятна музика. Тъй като не бърза, чревоугодникът дава възможност на партньорката си да стигне до седмото небе, като ? доставя необичайни усещания, експериментира екстравагантни пози, постоянно търси начин да я изненада.

Вашата реакция. Затворете очи и благодарете на съдбата.

Привърженикът на здравословното хранене
На масата. Дъвче по 50 пъти всяка хапка, изобщо се отказва от месото или реже пържолата си на миниатюрни парченца, следи дали продуктите се съчетават помежду си, 'опиянява' се с билкови чайове. Избягва мазното и сладкото, не може без кисело мляко и салата.

В леглото. И там се грижи за здравето си, затова не прекалява - само веднъж и после заспива дълбоко. Партньорката му обаче не може да се оплаче от качеството на секса, от неговата вярност, добра хигиена и деликатност.

Вашата реакция. Провокирайте го, споделете с него най-ярките си сексуални фантазии и ще видите, че не е толкова сдържан, колкото изглежда на пръв поглед. Дори да го шокирате, той ще откликне на предизвикателството, за да Ви докаже, че се намира в отлична физическа форма.

Невъзпитаният

На масата. Храни се  с ръце, сърба супата, не слага салфетка на коленете си. Не му пука какво ще си помислят сътрапезниците и това му придава известен чар. Нарушава смело правилата на доброто поведение на масата, но пък Ви радва, когато унищожава стръвно ястието, което сте му сготвили.

В леглото.
Обича да Ви докосва и да Ви целува, опиянява се от естественото ухание на тялото Ви, не роптае, ако качите някой и друг килограм - напротив, още повече му харесвате. Освен това не е егоист - мисли първо за Вашето, а после за своето собствено удоволствие. Понякога ласките му са груби, но в никакъв случай неприятни.

Вашата реакция. Този мъж не понася превземките и държи на естествеността. Нито грим, нито бижута, бъдете такава, каквато сте - женствена, откровена и чувствена. Само тогава няма да имате повод за оплаквания.

Интелектуалецът

На масата. Никак не е лаком и по-скоро яде, за да си напълни стомаха, когато осъзнае, че изпитва глад. Има нужда от храна за ума, не толкова за тялото. Харесва жени с добър апетит, компенсиращи липсата на такъв при него.

В леглото. Психоаналитиците са единодушни - мъжете, които не обичат да ядат, не обичат и да правят любов. Все пак не се отчайвайте - интелектуалецът има други достойнства и те са във възможността за пълноценно общуване, в интересните теми, които избира, в разкрепостеното му мислене. Освен това за нищо на света няма да отхвърли предложение да изпробвате заедно някоя поза.

Вашата реакция. За да го съблазните, първо трябва да поласкаете неговия интелект, после да му разкажете своите фантазии и да го помолите да ги анализира. Току-виж от теория преминал към практика.

Лакомият

На масата. Яде и пие до насита и даже повече. Предпочита: уиски, вино, пикантни ястия, френски сирена, дивеч. Мрази здравословните продукти и лошата кухня. Мисълта, че би трябвало да се подложи на диета заради излишните килограми, му е абсолютно чужда. Не понася трезвениците и аскетите.

В леглото. Смята, че храната и сексът са двете най-големи удоволствия на света - има еднаква нужда от двете, за да се чувства щастлив. Способен е на истински подвизи на любовния фронт, но за съжаление има навика да сменя партньорките си.

Вашата реакция. Бягайте от него, ако сте ренива или пък с пуритански разбирания за секса. В противен случай ще има какво да си спомняте и за какво да се изчервявате до най-дълбоки старини.

Речникът на сексуалното привличане

Никак не е случайно, че във всички езици на света присъства изразът "ще те схрускам", използван от силната половина на човечеството, при която връзката между храната и сексуалното привличане е по-изявена (така или иначе, адамовците са по-първични). Има и още нещо, над което си струва да се замислим - фактът, че толкова много метафори, описващи части от женското тяло, са свързани с вкусни плодове - прасковена кожа, бадемови очи, черешови устни и т.н. Освен това мъжете твърде често определят жената, чиито пищни форми са ги впечатлили, като 'апетитна'.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign