Годишен хороскоп за 2012-та година

От гледна точка на космическите цикли 2012-та година  е кармична. Астролозите смятат, че прогнозите от календара на маите не предвещават края на света, а началото на кардинални промени, които трябва да отведат човечеството до друго ниво.


Глобалните промени, преди всичко, трябва да се случат в душите и съзнанието на хората, и от това, в каква насока ще бъдат направлявани (към разруха или съзидание), ще зависи и житейското им бъдеще.

Парадът на планетите, когато Марс, Юпитер, Сатурн и Земята застанат в една линия, напомня за стрелките на часовник...  Комбинацията бележи падането на старата система на световния ред и началото на нова.

Сатурн във Везни ще подложи на изпитание силата на брачните връзки, а есента ще настъпи в съзвездието Скорпион, образувайки на небето кръст - от 28-ми септември до 8-ми октомври. Именно тогава са възможни проблеми, свързани с разрушителни явления в природата и обществото.

Почти през цялата 2012-та година Уран ще се намира в Овен, съдействайки за военни, научни и социални реформи. Юпитер в Телец ще е свързан с информационни взривове, когато насъбралата се енергия ще закипи, увеличавайки силата на съпротивата, особено в обществото. След това Юпитер ще премине в Близнаци, пораждайки смяна на идеологията, интерес към философията, религията и проучването на основни въпроси.

Плутон в Козирог е символ на трансформация и промени.

Пребиваването на Нептун във Водолей ще способства измамите и илюзиите, а след това в Риби е символ на хаоса и ентропията.

Това е общата астрологична картина за 2012-та година, а сега Ви предлагаме кратък годишен хороскоп за всяка една от 12-те зодии:
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign