Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Близнаци

През 2012 г. Близнаците ще се чувстват прекрасно, тъй като ще могат максимално ефективно и ефектно да проявят и своя вроден артистизъм, и своето красноречие.

Ще Ви се отдаде да убедите околните в своята изключителност и незаменимост, а Вашите 'презентации', представящи Вас или някой друг, ще Ви дадат възможност да се изкачите по-нагоре в социалната или професионална стълбица.

Само не забравяйте да използвате натрупания опит, бъдете мъдри и гъвкави, постарайте се да запазите за себе си мнението си за който и да е от Вашето обкръжение, особено ако зависите от тези хора.

През 2012 г. ще Ви се наложи да се научите да прощавате обидите и да не търсите отмъщение, в противен случай, Вашата прибързана мъст може да срине положителното впечатление, което дълго време сте се стремили да създадете пред околните. Постарайте се да не правите подобна грешка, тъй като не можете да си я позволите. Защо? Защото именно през 2012 г. ще бъде заложена основата на Вашето стабилно благополучие. От това доколко ще съумеете да бъдете предприемчиви и мъдри, зависи бъдещия Ви успех за дълги години напред.

Ако все още не сте намерили своята сродна душа, то имате всички шансове да срещнете Любовта на някакво масово мероприятие, в друг град или по време на отпуска.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign