Какво да очакваме от 2012 - годината на Дракона?

2012-та година ще премине под покровителството на водния Дракон и под патронажа на Меркурий. А това означава, че успехът ще съпътства деловите и активни хора, притежаващи съобразителност и човечност.

Основните качества, които Драконът и Меркурий ценят, са оптимизъм, ентусиазъм и умението да се чувствате в информационното пространство като "риба във вода". Ето защо през цялата година трябва да сте 'в крак' с времето и новостите, да се стараете да не пропускате шансовете и възможностите, които съдбата Ви предоставя.

През 2012 г. сделките и обменът на полезна информация ще бъдат привествани, но не бива да допускате това да прераства в клюки и сплетни. Само проверените факти ще бъдат ползотворни, а фалшивите ще разклатят репутацията Ви.

Любовта през 2012 г. може да се превърне в своего рода сделка - за мнозина ще бъде много по-важно да бъдат обичани, отколкото да даряват любов. Освен това някои ще се опитат да заменят чувства срещу материални облаги или с други думи, ще се опитат да получат нещичко за сметка на благосклонността си.

И в това няма нищо страшно. 2012 г. е време да получите награда за всичките си заслуги, включително и за това, че сте доставили удоволствие някому.

В семейството през 2012 г. всичко ще бъде спокойно. Всички членове ще се стараят да увеличат благосъстоянието на семейството си, да укрепят финансовите дела, за да не може недостигът на средства да се превърне в причина за разпри и разочарования.

Пълното затъмнение, което ще настъпи на 13 ноември 2012 г. в Южното полукълбо, може да доведе до наводнения и други природни или причинени от човека бедствия.

Пророчеството за края на света, което активно се обсъжда по целия свят вече няколко години, е силно преувеличено. Но въпреки това не можем да пренебрегнем 'парада' на планетите, очакващ се на 21.12.2012 г.

Това ще бъде особен 'парад', тъй като в една линия ще се наредят не само планети от Слънчевата система - Сатурн, Юпитер, Марс и Земята, но и планети от други галактики. Ето защо може да се предполага, че всички нас ни очаква преход към по-ново ниво, усъвършенстване и преоценка на ценностната система.

Към всички събития, които ще се случат през 2012 г. трябва да се отнасяме изключително внимателно, тъй като именно те ще бъдат основата на дванадесетгодишния цикъл. Поради тази причина не пропускайте нищо от това, с което ще Ви дари съдбата. Вземайте от живота всичко и изграждайте фундамента, върху който ще стоите през следващите 12 години.

А тъй като Драконът е същество, обожаващо шумните и впечатляващи тържества, не забравяйте да отбелязвате всяка една своя победа, всеки (дори малък) успех, гръмко, весело и с вкус! :)

Любовен хороскоп за 2012-та година


Годишен хороскоп за 2012-та година

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign