Eucerin DermatoCLEAN - Идеалната грижа за кожата


Всяка жена се старае да изглежда добре, особено в празничните мигове, когато можем да блеснем с впечатляваща прическа и перфектен грим. Но това, което е особено важно за безупречния и свеж вид на Вашето лице, е качественото почистване на грима преди лягане, както и ежедневното почистване на лицето. Затова е препоръчително да се използва медицинска козметика, която прави ефективно почистване на грим, като позволява едновременно с това на кожата на лицето да диша свободно. Както знаем, ако се ограничи притока на кислород към клетките на кожата, едновременно с това се намалява интензивността на регенерация на клетките и усещането за свежест.
Мотивирани от тези знания, професионалистите от Eucerin създадоха иновативна линия за почистване на лицето - Eucerin DermatoCLEAN, съставена от 5 изключително ефективни продукти, които нежно, внимателно и дълбоко почистват кожата, позволявайки й да диша свободно, което е особено важна стъпка по пътя към красива и грижливо поддържана кожа на лицето.

Сутрин остраняваме остатъците от секрети и пот, появили се през нощта, докато вечер ефективно премахване замърсяванията по кожата и грима. Почистването на лицето е важна част от рутинната ежедневна грижа, еднакво важно както и използването на нощни кремове. Почистването на кожата с Eucerin DermatoCLEAN подпомага регенеративните процеси, гарантира оптимална хидратация и подготвя кожата за използването на нощните кремове на Eucerin . Колекцията Eucerin DermatoCLEAN има висока дерматологична стойност и е особено подходяща за дамите с чувствителна кожа.

Eucerin DermatoCLEAN включва мляко за почисване Mild Cleansing Milk, тоник за почистване Clarifying toner, гел за измиване Cleansing gel, препарат за премахване на грим Waterproof Eye Make-up remover и мицеларен разтвор DermatoCLEAN 3-in-1 Micellar Cleansing Fluid, който комбинира три продукта в един - почиства лицето като гел, освежава като тоник и нежно и ефективно премахва грима.

Подарете на лицето си грижите, което то заслужава с Eucerin DermatoCLEAN!comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign