5 Празнични мини-филми от известни модни къщи

Модните къщи започнаха подготовката за Коледа и Нова година, и за радост на феновете си представят празнични мини-филми. Ние харесахме пет вдъхновяващи рекламни клипа, които определено всяват новогодишно настроение.

Разкош от Dior

Френският моден дом Dior представи коледно рекламно видео, в което са демонстрирани най-добрите творения на бренда. Под звуците на приказната музика на Чайковски от балета "Лешникотрошачката" във филмчето се появяват разкошни чанти, красиви обувки, искрящи украшения и аксесоари...
Дори и все още да не Ви е обхванало усещане за празник, коледното видео на Dior ще Ви подари новогодишно настроение и е твърде възможно да Ви вдъхнови за шопинг.


Веселие от Lanvin

В празничното видео на Lanvin действието се развива около витрината на един от бутиците на бренда, а нейното оформление е основен сюжет в мини-филма.
Звуците на клубна музика, танците и ярките цветове със сигурност ще Ви подарят отлично настроение!
Коледното видео на Lanvin, една от главните роли, в което, по традиция играе креативният директор на марката, Албер Елбаз, е твърде вероятно да Ви вдъхнови да празнувате Нова година в някой модерен клуб.


Романтика от Tiffany & Co

Коледното видео на легендарния бижутериен бренд Tiffany & Co ще се хареса на романтичните дами, които тайничко си мечтаят да прекарат празниците в обятията на любим човек, който да ги обсипе с нежност и внимание.
Очарователният мини-филм с участието на Дауцен Крез в главната роля, задължително ще Ви подари новогодишно настроение, което няма да Ви напусне поне до 1-ви януари.


Надежда от Harvey Nichols

Забавното празнично видео на марката Harvey Nichols е адресирано към младите дами, често посрещащи утрото, облечени в коктейли рокли и обути в обувки на високи токчета, при това във веселата компания на приятели.
Макар и лишено от празнични атрибути, като сняг, елха и блестящи аксесоари, видеото дарява отлично настроение!


Ангелска песен от Victoria's Secret

Култовата модна къща Victoria's Secret ни зарадва с весело и оптимистично видео, в което Адриана Лима, Дауцен Крез, Лили Олдридж и други 'ангели' пеят традиционната песничка «Jingle Bells».


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign