Любовен хороскоп за 2012 г. - зодия Дева

В годината на Дракона Девите ги очаква любов от пръв поглед. Те имат всички шансове така да се влюбят, че от прословутите им хладнокръвие и тънка пресметливост да не остане и следа...

Съществува възможност да смените местожителството си и дори да напуснете страната заради новия избраник на сърцето си, вярвайки, че най-накрая сте намерили този, за който сте мечтали през целия си живот. Дори добре платената работа и човекът, с когото сте били обвързани до момента, няма да могат да Ви спрат.
Въпреки това съществува реална опасност, вземайки такова импулсивно решение, по-късно да съжалите за него, виждайки, че сте се излъгали в очакванията си за рай на Земята.

Дори и да сте лудо влюбени, постарайте се все пак да не забравяте, че след предприемането на такава радикална стъпка, връщане назад няма. Дайте си време за размисъл. Претеглете трезво всички 'за' и 'против'.
Убедете се, че новото място, на което отивате може да Ви предложи всичко, дори и по-добро от предишното; уверете се в чувствата на новия си любим и чак тогава изгорете мостовете след себе си.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign