Любовен хороскоп за 2012 г. - зодия Овен

За Овена, в годината на Дракона, всичко в любовта ще се преобърне с главата надолу. Ако през 2011 г. сте се стремили към независимост, то през 2012 г.  ще Ви се иска да създадете семейство и да се установите на едно място...

Ако пък досега сте си мечтали за тихо семейно гнезденце и вече си имате половинка, тази година може да Ви покаже, че нещата във Вашите взаимоотношения далеч не текат така гладко, както сте смятали. Ще се постараете да размислите, претегляйки добрите и лошите страни на връзката си и... е твърде възможно да решите да сложите край и да продължите сами напред.

Важна роля в любовния Ви живот може да изиграе отпуска или някаква почивка, по време на които или ще срещнете половинката си, или ще укрепите разклатените си взаимоотношения с настоящата Ви такава.

Представителите на зодията, които вече са сключили брак, не само ще направят всичко възможно, за да закрепят семейството си, но и да увеличат числеността и благосъстоянието му. Хубавата новина е, че всичко това ще им се отдаде безпроблемно.

Най-важното от всичко е да сте на 100% сигурни какво всъщност желаете наистина.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign