Любовен хороскоп за 2012 г. - зодия Рак

В годината на Дракона нуждата Ви от любов може да прерастне до прекомерност в изискванията и търсенето на идеалния партньор.

Ако вече сте намерили своята втора половинка, то е възможно да Ви се наложи да се примирявате с всякакви недостатъци на любимия човек, особено ако той е Дракон или представител на огнените знаци - в този случай скандалите и конфликтите са твърде вероятни. При това, именно поради гореспоменатата причина - Вашите повишени изисквания ще изнервят партньора Ви, а Вие пък ще се дразните от това, че той не се променя. Ако искате да спасите връзката си, ще трябва да направите компромис със себе си и да свалите малко летвата.

Свободните Раци могат да имат красиви, но кратки романси, защото предявявайки претенциите си, не един и двама потенциални партньори ще бъдат отблъснати.

Не бъдете толкова взискателни и не форсирайте събитията. Колкото по-голяма толерантност проявявате към слабостите и недостатъците на другите през 2012г. , толкова по-голям шанс за щастие имате.
Общувайте и се запознавайте по-често с нови хора - дори и да не намерите своята голяма любов, отлично ще се забавлявате, а Драконът покровителства веселията.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign