Любовен хороскоп за 2012 г. - зодия Стрелец

Драконът може да направи великолепен подарък на свободните Стрелци - любовта на човек, който мисли, действа и диша точно като самите тях.

Вашата енергия и способността Ви да привличате вниманието върху себе си ще увеличи кръга Ви от познати, но не отделяйте прекалено много време на случайните запознанства, ако искате да намерите и задържите своята любов. Този, който Ви е отреден, може да се окаже твърде ревнив, така че няма да се радва да Ви дели с други, дори и да е безпаметно влюбен във Вас.

Удачно може да се окаже съвместното пътуване с човек, в който едва сега започвате да се вглеждате, но при условие, че тази персона е Ваш единомишленик. Пътуването не трябва да има еротичен подтекст, тъй като присъщата Ви склонност да прибързвате може да развали всичко още в самото начало.

Обвързаните Стрелци ще бъдат ангажирани с укрепване благосъстоянието на семейството, ето защо време за 'глупости' няма да им остане.
Затова пък, ако сте сключили брак с някой, роден в годината на Дракона или принадлежащ към огнената стихия, Вашите взаимоотношения ще преминат на следващо ниво и ще станат много по-страстни.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign