Любовен хороскоп за 2012 г. - зодия Везни

В годината на Дракона на Везните ще им се отдаде да намерят душевно равновесие и човек, до когото ще се почувстват сигурни и защитени.

Съществува голяма вероятност наистина да Ви се случи приказка - в живота Ви ще се появи човек, който ще дойде и ще поеме на плещите си Вашите грижи и проблеми, ще разсее тревогите Ви, ще Ви подари безкраен празник и хармония.

Не се отказвайте от възможността за щастие. Не позволявайте на типичната Ви несигурност и постоянни съмнения да Ви попречат да получите това, от което се нуждаете и което сте заслужили.
В годината на Дракона можете да си позволите да бъдете егоистични, да помислите за себе си, да се отпуснете и да покажете на целия свят, че Вие също имате 'зъби' - пуснете ги в действие, ако някой се опита да застане на пътя Ви към щастието.

На семейните Везни не се препоръчва да бъдат покорни през тази година. Те трябва да вземат живота си в свои ръце и най-накрая да покажат, че и те могат да бъдат господари на положението, в противен случай ще продължат да ги ръководят и командват.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign