Любовен хороскоп за 2012 г. - зодия Водолей

Драконът щедро ще подари на Водолеите любов, но само в случай, че са наистина готови за нея. Ето защо, още в самото начало на годината, те трябва да се разделят с всички свои илюзии, свързани с миналото и да не очакват завръщането на някой, който вече си е отишъл - така сами ще попречат на щастието да почука на вратата им.

Поставете си за цел да бъдете винаги неотразими, привлекателни и съблазнителни, дори и ако в началото това Ви се вижда като игра.
Показвайте се само най-добрата си страна, подберете си гардероб, който не прикрива недостатъците, а подчертава достойнствата на Вашата фигура.

Не бъдете прекалено взискателни към тези, които ще Ви обръщат внимание! За Вас, през тази година, най-важното е да съумеете да бъдете такива, каквито мечтаете да сте, а Драконът с удоволствие ще Ви помогне и ще подсили магнетизма Ви в очите на противоположния пол.

През 2012 г. семейните Водолеи ще почувстват небивала подкрепа от страна на половинките си. Напълно вероятно е да започнат съвместен бизнес или проект, който ще ги накара да се преоткрият един за друг и ще отвори нова, по-хубава страница в любовта им.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign