Любовен хороскоп за 2012-та година

Годината на Дракона няма да е толкова благоприятна по отношение на любовта, тъй като митичното създание предпочита да бъде обичано, а не да обича. Ето защо се мята от една крайност на друга, сякаш умишлено отбягвайки златната среда. Той е като обсебен в търсенето на любов, а ако не я намери  (случващо се доволно често), то заменя чувството с грижа за ближния, което в последствие прераства в натрапчивост, защото Драконът, въпреки своята мъдрост и благородство, очаква благодарност за вниманието и любовта, които е дарил.

Бъдете готови, и Вие, подобно на Дракона, през тази година бързо да се влюбвате и бързо да разлюбвате, особено пък, ако не Ви отговарят с взаимност. Малко вероятно е да се втурнете да доказвате, че сте достойни да бъдете обичани. Винаги ще намерите къде да изразходвате енергията си, без ущърб за самочувствието Ви.

Всичко това обаче не означава да отпуснете ръце и да чакате благоденствието да Ви се изсипе от небето. Ако сте необвързани, ако имате нужда от топлина и любов - търсете ги и се борете за тях! Драконът обожава активните ентусиасти и дори просто да прелитате от един романс в друг, то ще се чувствате много по-щастливи и доволни от живота си, отколкото, ако постоянно се вглеждате в правилата и сами си поставяте ограничения.

Ако пък жадувате за истинска и всеобхватна любов, а на хоризонта няма достоен претендент за чувствата Ви, и ако морално не сте готови да се забавлявате със случайни, неангажиращи връзки, то концентрирайте се във взаимоотношенията си с роднини и приятели или пък си вземете домашен любимец. Хороскопът в никакъв случай не Ви подтиква към неестествени и нетипични за Вас романси, можете да обичате не само представител на противоположния пол, любовта е обширно и многостранно понятие. Дори Драконът понякога предпочита да прибере под крилото си тези, които са по-слаби и се нуждаят от грижа, отколкото да губи времето си, отделяйки внимание на недостоен партньор. Така че, ако не срещнете любовта през тази година, не се отчайвайте - това означава, че тя Ви предстои, а през 2012 г. просто трябва да изградите някаква база, която в следващия жизнен период ще Ви позволи да обичате, без да се разсейвате с нещо друго.

Следва да напомним, че за 'чисти' знаци се считат хората, родени от 1-во до 18-то число, а на останалите  ще оказват влияние предният или следващият зодиакален знак - както по отношение характеристиката на личността, така и в астрологичните предсказания и това трябва да бъде отчетено.

Щракнете върху зодията си, за да прочетете любовния си хороскоп за 2012-та година :)Много любов и щастие през 2012-та г. на всички! :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign