Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Лъв

2012 г. ще разочарова Лъвовете по отношение на личния живот, тъй като ще им донесе много неразбирателства с половинките. Проблемите в любовните дела, представителите на огнената зодия ще компенсират с успехи в областта на бизнеса.

Предстои Ви буквално да можете да изпъкнете във всичко, което Ви предлагат или възлагат деловите партньори и началството. По този начин ще можете да възстановите душевното си равновесие и да достигнете необикновени висоти, стига само в най-неподходящия момент да не допуснете суетата и славата да Ви обсебят и главозамаят.

2012 г. за Вас не е период за отдих. Освен това неведнъж ще Ви се наложи да отстоявате своята гледна точка и да защитавате позицията си, за да убедите околните, че на Вас може да се разчита и решенията Ви са правилните. Не се колебайте да проявявате вродената си властност и да демонстрирате, че Вашите авторитетни знания заслужават признание.

Ако се наложи да влезете в борба, не избягвайте сражението - ще излезете заслужен победител. И не се колебайте да се пазарите и преговаряте. Да, това може и да не Ви звучи особено царствено, но ако става дума за повишение на заплатата или за добиването на други материални блага, можете за миг да забравите за бляскавата си корона.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign