Любовен хороскоп за 2012 г. - зодия Лъв

През 2012 г. Лъвовете ще се чувстват на висота, но не и в любовта. Твърде голяма опасност от разочарования в постоянния партньор грози представителите на зодията. Те ще охладнеят към любимия човек, защото той няма да може задоволи амбициите им и потребността им от величие.

В годината на Дракона Лъвовете ще искат да се забавляват, да получават нови впечатления и ако половинките им не могат да се впишат в техните желания, то 'царете' ще сложат край на връзката си без никакво съжаление. При това причината няма да бъде, че те ще поискат някой друг. Лъвовете ще бъдат под влияние на емоциите от работата си, която ще им подари и нови развлечения, и нови усещания.

Впрочем, ако на някое събитие дадена персона Ви заплени с визия и поведение, не се отказвайте от по-нататъшно общуване. Напълно вероятно е, завързвайки запознанство с интересен и весел човек, Вие не само да престанете да скучаете, а и да уредите нещата в личния си живот.

Свободните Лъвове могат смело да се впускат във всякакви романси, но не с цел да създадат семейство, а просто, за да увеличат колекцията си от фенове. Нима това не е забавно!? :)


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign