Какво трябва да знаете за мъжа Дева?

Един от най-известните
представители на зодия 'Дева'
е Киану Рийвс
Мъжът Дева има остър ум. Първото, което го интересува за другите хора е имат ли те средства и как се разполагат с тях. От неговата гледна точка, разхищението на парите е един от най-тежките грехове, защото парите са мерилото, с помощта на което могат да бъдат оценени успехите и постиженията на хората.

Все още на света не се е родил човек, който да е способен да уговори мъжа Дева да извърши някакво приключение или авантюра, ако има дори и минимален риск за провал. Девите притежават някакво вътрешно чувство, което работи като сигнална лампичка, предупреждавайки ги и позволявайки им да избягват всякакъв род опасности. Може би това дори не е чувство, а интуиция, подсилена с аналитичен ум и умение да прегледат дадената ситуация, предвиждайки пет хода напред.
"Не"-то, казано от този мъж, винаги означава само и единствено "Не" и никога "Може би".

Мъжът Дева е изключително придирчив в избора си на приятели и много рядко бърка. А ако все пак се случи подобно недоразумение, то то е само веднъж. Девата никога не прави една и съща грешка два пъти.

Този тип е уверен, че всички останали трябва да постъпват съгласно неговите очаквания и именно заради това е прекалено критичен. Той просто не може да премълчи, става ли дума за чужди недостатъци. На Девата буквално ? се завързва езика, наложи ли се направи комплимент някому.

Той с удоволствие спортува, старае се да се храни здравословно и обича разходките на чист въздух. Този начин на живот му помага да се справи с нервността си.

Жените за мъжа Дева са някакъв куриоз, изискващ внимателно изучаване. Странна играчка, с която може да експериментира и да се глези. А сексът е просто още една от множеството приятни страни на живота, но не и цел на съществуването.

Сред родените под този знак има най-много кариеристи. Девите са дотолкова заети с това да постигнат съвършенство в професията си, че за романтика им остава съвсем малко време. Те са последователни, неимпулсивни и притежават силно развито чувство за отговорност. По правило, Девите заемат втория по значимост пост в крупни компании - те са методични, надеждни, отговорни, но заради присъщата им скромност рядко ги назначават на ръководни позиции. Девите са изключително добросъвестни работници и обикновено изпълняват перфектно поставените им задачи.

Никога няма да видите този мъж небрежно облечен или необръснат, неговата педантичност се разпространява и до гардероба му.

Мъжът Дева надали ще Ви накара да полудеете от любов, загубвайки връзка със Земята, но със сигурност ще се погрижи за това да се чувствате щастлива и доволна с него.
Той няма да изисква от Вас да се откажете от досегашните си интереси и ще остане дружелюбен и загрижен във всяка една ситуация. Много е трудно да го накарате да излезе от кожата си, дори и да се стараете с всички сили.

Ако след романтична вечеря затворите вратата пред носа му, той никога няма да започне да блъска по нея и да настоява за продължение на купона. Този мъж ще изчака търпеливо самата Вие да го поканите в спалнята си. Той не е ловец, а по-скоро, тъкмо обратното - предпочита да бъде желан трофей.

Мъжът Дева се отличава с истинско търпение. Там, където другите мъже се отказват от всякакви мераци и спират с опитите си да покорят непристъпно женско сърце, той ще продължи да се домогва до поставената цел.

По отношение на любимата жена Девата често избира ролята на мъжът-баща, защитникът и покровителят, даващ мъдри съвети. За Девата е изключително трудно, просто мъчително, да се реши на женитба. Дълго се разкъсва от съмнения дали изобщо е необходимо да направи тази стъпка, действително ли му е нужна тази жена, достатъчно добре ли е обезпечена, няма ли да започне да се меси в личните му привички, опитвайки се да го откаже от любими за него занимания и... ако разумът му каже 'ок', то този мъж все пак ще направи предложение, но то няма да е разпалено.

В брака той ще внесе надеждност и вярност, но не и желание да излизате по купони, както и устройване на неочаквани романтични изненади. В почивните дни той би предпочел да отиде на малка екскурзия или да почете книга. От друга страна, опасението, че този мъж ще се прибере пиян на сутринта с оправданието "Имам право да изляза за малко с приятели" не важи.

Мъжът Дева е живата гаранция за финансова стабилност - той обича и умее да пести пари, но в същото време не е скъперник. Никога няма да започне да се 'стиска', ако става дума за разумно похарчени пари. Избирайки този мъж, то Вие избирате стабилност, надеждност и сигурност в бъдещето, но не и романтика.

На първа среща с Девата най-добре не закъснявайте, освен ако не искате тази среща да е и последната. Той искрено вярва, че умението да пристигне на време е едно от главните женски добродетели. Освен това изпада във възторг от тактичността, царствената осанка и познаването на етикета. Отивайки на среща с този мъж, няма нужда се опасявате, че ръката му ще предприеме необмислено и нахално пътешествие по коляното Ви.

Мъжът Дева и секса

Мъжът Дева не е Казанова. Далеч не може да бъде обвинен, че 'тича след всяка фуста'. Ако той Ви е показал, че Ви харесва - дерзайте и вземете инициативата в свои ръце. Този мъж е прекалено срамежлив, за да направи първата крачка.

Към първия сексуален акт Девата ще подходи много, много внимателно. Ако сте на Вашата територия, той ще си донесе всичко необходимо (според него) - пижама, самобръсначка, афтършейв, четка за зъби, риза, чорапи, а така също, алармата на мобилния му ще бъде нагласена предварително, за да не се успи за работа.

В леглото той никога няма да се държи грубо, да Ви подчинява на желанията си или да властва над Вас. Неговата любовна прелюдия е разиграна, като по ноти, щателно разучена и дори лееекичко напомня реализирана на живо глава от някой учебник по секс. За сметка на това обаче мъжът Дева, свикнал да подхожда към всичко методично, има идеална представа за женската анатомия и знае какво и в каква последователност да прави, за да може неговата партньорка да изпита оргазъм. Харесва му, когато всичко е красиво и естетично. За да може този мъж да получи пълно удоволствие от секса, в спалнята не трябва да бъде просто прибрано, а (почти) стерилно чисто.

Девата е свръхчувствителен към еротични намеци и буквално му се завива свят, когато една жена започне да го съблазнява по този ефирен начин. Не очаквайте от него полет на сексуалната фантазия, въпреки че той много ще се постарае да Ви се хареса.

Мъжът Дева няма да започне да изучава нови сексуални техники, докато партньорката му не го притисне. И въпреки всичко, казано до тук, представителят на тази зодия бързо ще загуби интерес към секса, ако той стане рутинен. Да, малко вероятно е да Ви изневери, но пък ще отдели внимание да провери дали наистина интернет не е пълен с порно...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign