10 Типа жени, които мъжете избягват


Драги жени, нека бъдем реалистки - външната привлекателност на жената има огромно влияние върху това дали един мъж ще бъде заинтересован от нея и ще се бори за сърцето й. Но също като жените, и мъжете са придирчиви, когато става въпрос за характера на човека, с който ще искат да прекарат живота си. След като вече Ви осведомихме кои са 10-те типа мъже, от които трябва да се пазите, сега е време да видим и кои са 10-те типа жени, които мъжете избягват:

1."Материалното момиче"
Интересно звучи песента на поп-легендата Мадона - "Material Girl", но думите "материално момиче" не звучат по същия начин и за мъжките уши. Представителките на нежния пол, които попадат в тази група са свикнали да живеят в лукс и искат този луксозен живот да им бъде осигурен от техния партньор. Те смятат, че това е задължение на мъжа - да плаща при всяко излизане и редовно да им купува скъпи подаръци.

2."Мъжемразката"
Дали защото са били наранени в миналото или защото неколкократно виждат неприлично поведение от представителите на силния пол, тези жени са склонни да обиждат мъжете и да ги наричат с обидни епитети.

3."Кралицата на флирта"
Представителките на този тип жени умеят да завъртат главите на обожателите си, но лошото е, че в нито един момент те не престават да флиртуват. Мъжете обожават жените, които флиртуват само и единствено с тях, но когато партньорката флиртува с всички останали, макар и минимално, това определено оставя лошо впечатление.

4."Кралицата на забавленията"
Повечето мъже биха се поддали на магията и свободния дух на "парти" момичето, но техният ентусиазъм най-вероятно ще се изпари, когато разберат, че целият живот на тази жена е една неспирна забава. Мъжете предпочитат партньорки, които знаят кога купонът свършва!

5."Госпожица Незадоволена"
Изобщо не е приятно, когато някой постоянно се оплаква, без значение дали е мъж или жена. Представителките на този тип никога не са заводолени от това, което имат и каквото и да прави техният партньор, в техните очи се чете, че това не е достатъчно добро.

6."Заклетата романтичка"
Всички жени са романтички. Но има и такива, които са зависими от любовните романи и живеят, за да срещнат "Принц Чарновни" на белия кон, от когото естествено се очаква да им сваля звезди, да бъде съвършенният кавалер и постоянно да ги засипва с романтични изненади. А всъщност реалният живот е твърде различен от любовния роман. Жените от този тип често реагират бурно или са разочаровани от техния партньор, когато забрави да им подари букет рози за юбилея "два месеца от началото на връзката" или когато не се е подготвил специално за Свети Валентин. Това тяхно поведение отблъсква мъжете.

7."Принцесата на татко"
Представителките на този тип жени са израснали като нежно цвете в парник. Всяко нещо, което са пожелавали, им е поднасяно веднага. Достатъчно е едно "тате", за да получи готови парички за шопинг и други глезотии. Проблемът тук идва от това, че когато тази дама има връзка, всички малки недоразумения стигат до ушите на "тате". Рядко има мъже, които имат желание да се занимават със защитнически настроен татко и татковата принцеса.

8."Госпожица Винаги съм права и знам кое е най-доброто"
Жените от този тип живеят според мотото "Аз винаги знам какво е най-доброто". Те казват на партньорите си с кого да дружат, как да се обличат, как да се държат, а освен всичко това те никога не са виновни в нито един спор и за нито един проблем във връзката.

9. Манипулативната ревла
Да, истина е, че жените плачат повече от мъжете, но някои жени са се научили да изливат литри сълзи, за да получат това, което искат. Когато се окажат в ситуация да не могат да получат определено нещо, тези дами пускат "крокодилски сълзи". С помощта на сълзите те побеждават в разправиите, отлагат края на връзката и т.н.

10. Ревнивата шпионка
Тези жени се съмняват във верността на своите партньори и влизат в ролята на шпиони. Изпращат им по 20 съобщения на ден, способни са да проследят мъжа и да се появят на мястото, където е казал, че отива, за да се убедят, че не ги е излъгал. Освен това използват всяка възможност да ровят в мобилните телефони на партньорите си или в профила им във Фейсбук. За тях шпионирането никога няма край!

Някои от тези особени начини на поведение могат да имат доза привлекателност. Но не забравяйте, мили дами, че всяко нещо, което отива към крайности, вече излиза от границите на привличането.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign