Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Овен

През 2012 г. Овните ги очаква още по-упорит труд, но това ще бъде възнаградено с повишение в службата и признание за заслугите им.

Можете да не криете собствените си амбиции, но се постарайте да не принуждавате околните да изпълняват волята Ви, тъй като те активно ще се съпротивляват, бранейки своите интереси.

Работете над себе си, усъвършенствайте се, не пропускайте възможността да усвоите нови знания и умения. През 2012 г. ще трябва да се научите на гъвкавост и лоялност. Бъдете хитри и не карайте напред с рогата!

В личния живот са възможни промени. Драконът е любвеобвилно същество (въпреки че предпочита да бъде обичано, а не да обича), и на Вас ще Ви се прииска да отделите повече време за любовни истории и сексуални удоволствия. Този порив няма да бъде помрачен дори от нестабилност в бизнеса, нито пък ще попречи на деловите Ви взаимоотношения.

През втората половина на годината, след началото на лятото, в живота Ви ще се случат ключови събития. При това не е никак изключено те да бъдат както в личен, така и в професионален план. Допълнителен 'бонус' от съдбата за Вас е неочаквана придобивка или грандиозен подарък, които ще променят живота Ви към по-добро.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign