10 Правила за дами със статус "Необвързани"


Откакто свят светува, мъжете се опитват да разконспирират мистериите на женския ум, а жените - на мъжкия. Вече изяснихме кои са Предимствата и недостатъците на статус "необвързана". Много жени са принудени да научават нещата за мъжете, любовта и любовната игра по трудния начин, но има 10 правила, които могат да помогнат на всяка жена със статус "сингъл" да избегне неприятните любовни преживявания.

1.Не се извинявайте, че имате високи стандарти - Ваше право е да сте претенциозни
Не приемайте да сте с който и да е мъж само, за да бъдете с някого. Вие най-добре знаете какъв точно партньор искате и заслужавате такъв човек да стои редом с Вас. Ако сега не сте придирчиви, може цял живот да съжалявате.

2.Мъжете са като автобусите
Ако под носа Ви се затвори вратата към сърцето му, не тичайте след него, защото винаги идва друг. А първият? Той вероятно не е заслужавал да го удостоите с Вашето внимание.

3.Учете се от своите грешки, но и от чуждите
Не трябва да сте преминали през 100 различни връзки и любовни мъки, за да научите как да избягвате проблемите. Вслушвайте се и в това, което говорят другите хора, за да се поучите и от техния опит в тази област.

4.Мъжете избират жените също както децата избират ябълки
Могат да имат тези, които са по-ниско на дървото, но нито една от тях не изглежда толкова привлекателна, както тази на върха, до който се стига трудно. В такъв момент те са готови да дадат всичко от себе си, за да стигнат до най-желаната и най-специалната ябълка. Е, не позволявайте да сте леснодостъпната ябълка, а бъдете специални и трудно достижими.

5.Бягайте от мъжете, които се опитват да ви тъпчат, но и от тези, които Ви позволяват да ги тъпчете. Винаги търсете "златната среда".

6.Първата среща е важен източник на информация
На първата среща може да научите много за един мъж според начина, по който той се отнася към сервитьора в ресторанта, към таксиметровия шофьор...Любезният мъж задръжте близо до Вас, а арогантния оставете на някоя друга жена без претенции.

7.Мъжете не са почитатели на любовните игри
Ако мъжът е луд по Вас, веднага ще разберете. Ако ли не, ще бъдете объркани и ще се колебаете какво точно изпитва към Вас.

8.Излезте с такъв тип мъж, който обикновено избягвате
Ако сте "сингъл", значи досега сте избирали неподходящ тип мъже. Досега сте избирали само "лоши момчета" или "мамини синчета"? Съществуват 10 типа мъже, от които жените е препоръчително да се пазят. Но поне веднъж кажете "НЕ" на мъжете, на които обикновено казвате "ДА", а кажете "ДА" на тези, на които обичайно отказвате. Промяната може да донесе положителни последствия за Вашия статус.

9.Научете се да приемате комплименти
Често мъжете се оплакват, че жените не могат да приемат комплимент и точно заради това нашите кавалери пропускат красивите думи. И донякъде са прави. Представете си, че той Ви казва "Днес си особено красива", а Вие вместо да отговорите с "Благодаря", казвате: "Глупости, не съм се наспала, сенките под очите ми са огромни, забравих да си сложа спирала...". Вярвайте, че заслужавате комплименти. С това показвате Вашата самоувереност и ставате още по-привлекателни в чуждите очи.

10.Насладете се на времето, в което сте "сингъл"
Не бъдете обсебени от идеята да започнете връзка. След като намерите "подходящия мъж", цял живот ще бъдете с него. А докато го намерите? Забавлявайте се и се радвайте на това, което Ви носи животът. Доказано е, че щастливите хора са по-привлекателни за околните.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign