Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Рак


През 2012 г. на Раците ще им се наложи активно да се трудят, разчиствайки място за себе си под слънцето. Забравете за своята инфантилност, не отстъпвайте на другите това, което по право принадлежи на Вас или може да Ви принадлежи след необходима и успешна манипулация.

Излезте от черупката си и започнете да общувате - през 2012 г. огромна полза ще Ви донесат новите контакти и запознанства.
Този период ще Ви предостави страхотна възможност да направите златни вложения в бъдещето, които ще сгреят душата Ви и ще Ви накарат да се чувствате финансово обезпечени. Не влагайте парите си само в едно нещо.

Също така, през тази година, не можете да си позволите да бъдете незабележими. Вашата скромност няма да Ви е от полза. Разбира се това не означава, че трябва да тръбите наляво и надясно, изтъквайки достойнствата си, но грамотната промоция и не по-малко грамотното позициониране в обществото ще Ви помогнат да направите чудесна кариера.

В семейството предстои дългоочакван период на стабилност, освен ако не сте сключили брак с представител на огнената стихия. В този случай очаквайте скандали и бурни изяснявания на взаимоотношенията.

Ако пък сте необвързани, не очаквайте да промените статуса си през 2012 г. Възможни са кратки романси, но не повече. За сметка на това обаче в края на годината Ви очаква начало на прекрасен житейски период.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign