Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Скорпион

През 2012 г. Скорпионите ги очаква активна деятелност във всички сфери на живота. Предстои Ви често да променяте убежденията си, както по собствено желание, така и под влиянието на обстоятелствата.

Често ще се случва така, че времето няма да Ви достига, тъй като идеите Ви ще изискват незабавна реализация. Ето защо ще се наложи да организирате правилно ежедневието си и ще трябва да преглътнете гордостта си, съгласявайки се на помощ от други хора.
Това няма да подрони авторитета Ви, тъкмо напротив, ще Ви помогне да намерите единомишленици, на които ще можете да споделите не само своите идеи, а и забележките си.

В любовен и сексуален план 2012 г. обещава да бъде бурна. Ще си позволявате всичко, тъй като ще се чувствате господар на положението.
Интуицията Ви ще бъде на висота, което ще Ви помогне да избегнете някои неприятни ситуации и дори крах.

В арсенала на Вашето влияние върху околните ще се появи още едно мощно оръжие - това може да бъде придобитият през началото на годината опит, усвоеният метод на тайна манипулация, както и магически практики, на които през 2012 г. е твърде възможно да отделите завидно внимание.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign