Татуировки, пиърсинг, грим - какво разказват те за Вас?


Откакто свят светува женското тяло е привличало, възбуждало, интригувало представителите на силния пол. Такова, каквото е. Защо обаче все повече и повече дами решават, че ще спечелят откъм сексапил, ако се татуират, залепят си изкуствени нокти, поръсят кожата си с брокат, сложат халки на пъпа или на езика си?
В зависимост от това, къде се намират, всички тези украси с леко мазохистичен привкус разкриват твърде много от самоличността на притежателката си, превръщат се в нейна визитна картичка.

Татуировки

* На рамото
Издават чувство за хумор и вкус към секса, необременен от комплекси. Жената с подобна татуировка предизвиква открито адамовците - та нали именно рамото е една от най-ерогенните зони!

* В долната част на гърба

Подсказват изтънчена чувственост, която не се демонстрира пред първия срещнат. Такива татуировки си правят взискателните интелектуалки, подбиращи внимателно партньорите си.

* Във вид на гривна върху китката или бицепса

Пред Вас стои истинска мъжкарана със смело сърце и голям кураж. Татуировката ? показва на света, че тя може да се защитава сама и няма да позволи да бъде унижавана или пренебрегвана.

* Върху бюста

Според психоаналитиците подобен избор правят жени, преживели големи любовни разочарования. Ако се спрат на изображение на слънце или пеперуда, те издават желанието им да започнат "на чисто", необременени от оковите на миналото.

* На глезена


Едновременно ангел и дявол, крехкото същество с татуиран глезен държи на дискретността и не иска да шокира околните. След като я опознаете по-добре обаче, ще разберете, че зад невинната външност бушуват истински страсти.

* На пъпа

Без значение дали става въпрос за татуировка или пиърсинг, декорираният пъп сигнализира на околните, че принадлежи на сексуално активна представителка на нежния пол, която няма нищо против да стане майка. Последното е най-очевидно в случаите, когато татуировката изборазява сърце или дракон.

Грим

* Червило

На яркочервеното се спират тези, които не обичат да скучаят в леглото.
На розовото държат резервираните, но все пак романтични натури, а на безцветния гланц - тихите води, способни да превърнат постелята в бойно поле.

* Очна линия като на Нефертити

Легендарната египетска царица се е гримирала така, за да прилича на котките, обожествявани от нейния народ. Днешните последователки на Нефертити очертават очите си с дебела, извита навън и нагоре очна линия, защото искат да изглеждат загадъчни и чувствени. Както твърдят морфопсихолозите, жените с подобен грим са или обожавани, или ненавиждани от мъжете - средно положение просто няма.


* Изкуствени нокти

Не си мислете, че те са признак на изтънченост, по-скоро обратното - слагат си ги дами с определени предпочитания към безделието и лесния живот, финансирани от някой друг. На всичко отгоре те отказват да се вслушат в мнението на лекарите, които предупреждават, че изкуственият маникюр е развъдник на бактерии. Мъжете също трябва да внимават - ако партньорката им с нокти на фолкпевица ги одраска по гърба в някой изпълнен със силна страст миг, нищо чудно кожата им да се инфектира.

* Брокат и златиста пудра

Няма съмнение, че блестящият грим издава личности, останали си млади по дух, независимо от годините, на които всъщност са. Те търсят цял живот прекрасния принц и за огромно учудване на мнозина го намират.

Пиърсинг

* На една от веждите

Пиърсингът издава както безумно желание да се привлече вниманието на целия свят, така и размирен дух, който винаги ще се бунтува срещу установените правила. Веждите си пробиват само родените да провокират и да правят първата крачка във всяка любовна връзка.

* Върху ушите

С поне три дупки във всяко ухо и съответно цял куп обеци могат да се 'похвалят' тези, които не знаят какво искат от живота, склонни са към безумно прахосничество и безсмислени прояви на екстравагантност. На всичко отгоре, смятат психолозите, жените с пробити на много места уши твърде често са фригидни.

* На езика

Вдъхновено от древен ритуал на маите, пробиването на езика показва огромна самоувереност и силно либидо. Този пиърсинг е страшно болезнен и съпътстван с риск от инфекции, така че на него се решават силни личности с цялостен характер и идеално здраве.

* На носа

Започват да го правят преди 4000 години в близкия изток, през 16 век пък се превръща в отличителен знак на висшите индийски касти. Приоритет е наинтелигентните, но малко наивни жени, проявяващи интерес към мистиката и екзотичните страни.

*** Дали всичко написано действително е така е спорен въпрос. Ние сме по-скоро склонни да не се съгласим с него, защото всяка жена в различен етап от живота си има различна представа как трябва да изглежда цялостният ѝ образ. Важното е да не забравяме, че всяка от нас е уникална личност и ако сте решили да 'украсите' тялото си с татуировка или пиърсинг, не го правете просто, защото 'е модерно', а защото сте сигурна в желанието си. Съветът ни към младите жени, непреминали 30-те е да се въздържат от подобни трайни 'разкрасявания', защото е твърде възможно след години да съжаляват за постъпката си.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign