Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Телец

За Телците 2012 г. може да се окаже сложна, тъй като ще се наложи да се отклонят от обичайния си начин на живот и да изпробват уменията си в нещо ново.
Умереното спокойствие и стабилността, съпровождали представителите на зодията през 2011 г., са ги направили мързеливи и самодоволни, а Драконът ще ги застави отново да се потрудят усърдно, а и ще ги сблъска с интересни и динамични събития.

Възможни са спречквания с ръководството или подчинените, проблеми в семейството заради различия в интересите, както и вътрешни конфликти поради неосътветствие между желанията и отговорностите.
Научете се да не бъдете прекалено упорити!

Независимо от всичко, Драконът ще Ви предостави прекрасен шанс не само да поставите основите на ново начинание, но и да преуспеете в него. Най-важното е да действате активно, да не изпускате възможността да промените живота си към по-добро.

Необвързаните Телци ще се стремят да устроят личния си живот и за да не бъдат усилията им напразни, не е зле да се научат, че не трябва да искат повече, отколкото може да им даде Съдбата. Спрете да търсите принца и погледнете около себе си, към хората, които са били до Вас в продължение на години. Именно сред отдавнашни Ваши познати, може да откриете бъдещето си щастие.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign