Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Везни

За Везните 2012-та година започва с постигането на хармонични отношения с деловите партньори или с втората половинка. Чувството за душевен комфорт ще Ви помогне да се справите успешно с някои проблеми, възникнали във финансовата сфера.

Ще промените мирогледа си и това ще Ви даде възможност да намерите необичаен изход от ситуация, която преди това Ви е изглеждала като задънена улица.
Използвайте финия си нюх, открийте у своите опоненти техните слаби места и това ще Ви помогне да вземете най-подходящото изгодно за Вас решение.

Научете се да отстоявате своята позиция - през 2012 г. това може да бъде полезно за Вас, както никога досега.
Драконът не понася, когато някой прехвърля отговорностите си върху чужди плещи.

Ако все още не сте открили своето поприще за развитие или искате да промените сферата си на работа, опитайте да се захванете с търговия - това начинание може да се окаже изключително удачна инвестиция. Само една подробност - избирайте тези ниши, които са свързани с предмети на изкуството, ювелирни украшения и езотерика.

А ако досега още не сте срещнали своята половинка, 2012 г. Ви предоставя отлична възможност да намерите своето щастие. Обърнете внимание на впечатляващите, вдъхващи респект силни мъже - те могат да Ви бъдат истинска опора.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign