Годишен хороскоп за 2012 г. - зодия Водолей

За да бъде 2012 г. успешна за Водолеите, те трябва да  финализират всички свои незавършени дела, да се избавят от всички конфликти, окончателно да прекратят връзките си с тези хора, които не им позволяват да се движат напред, както и с тези, които ги държат емоционални обвързани, но не дават нищо в замяна.
Ако успеете да се освободите от всичко това до края на януари или в продължение на първите три месеца от 2012 г., то Вашата кариера ще подеме нагоре, а и в личния Ви живот ще се наблюдава значителен прогрес.

Годината на Дракона ще бъде за Вас трамплин, от който ще можете да достигнете този статус, който е  нужен за душевния Ви комфорт и равновесие. Но не бъдете инертни, не се задоволявайте с това, което имате. Колкото по-амбициозни бъдат Вашите планове, толкова по-лесно ще постигате желаното.
Не очаквайте облагите да паднат от небето, затова не се стеснявайте да напомняте на околните за Вашите минали постижения и заслуги.

Научете се да хитрувате и да се измъквате от заплетени интриги, тъй като е твърде възможно, през втората половина от годината, тези Ви умения да Ви бъдат полезни срещу коварни съперници и завистници.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign