Градинска романтика с пролетната колекция грим от Dior


Пролетната колекция макияж от Dior "Градинско парти" - Dior Garden Party Make-Up, е способна само за един миг да превърне есенно-зимната жена-вамп в прекрасна нимфа.
От палитрите сенки за очи, ружа, блясъка за устни и дори ароматизираните лакове за нокти буквално лъха вълшебното ухание на Пролетта.
За рекламно лице на колекцията бе избрана красивата Карли Клос

В колекцията, освен традиционните за Dior палитри сенки за очи, влязоха и малки козметични "клъч-ове" с гланцове за устни - Milly Garden и Granville Garden.

За разлика от останалите продукти в колекцията, ружът  Rosy Glow е представен само в един цвят - хладно розово. Традиционен е и принтът - строгият, повтарящ се логотип Dior.

Гланцовете за устни Dior Ultra Addict Gloss са в полупрозрачни, класически за марката цветове: Rose Mondain, Lilas Party и Rose Pretty.

Върху различните цветове сенки за очи, влизащи  в палитрите 5 Couleurs Palette Garden Edition, е нанесен "розов" принт. Украсявайки ги по този начин Dior са отстъпили от традиционните геометрични решения и по този начин са подчертали, че прекрасната пролет е време за промени.


Лаковете за нокти Dior Vernis Garden Party с аромат на рози са в два нежни пролетни цвята - малахитов Waterlily и лилав Forget-Me-Not.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign