Най-лошо облеченият мъж за 2011 според списание "GQ"


Известното мъжко списание "GQ" връчи една не-много престижна титла - Най-лошо облеченият мъж за 2011 година. Късметлията, който я спечели е Джаред Лето (Jared Joseph Leto). Синеокият актьор и музикант явно не е популярен сред мъжете заради избора си на дрехи, особено поради факта, че често носи поли и луди модни творения.
"Той показва зърната си през прозрачни ризи. Той носеше толкова често поли, колкото и панталони. Той е Най-зле облечения мъж на света" - пише Стелиос Фили от "GQ".Днес Джаред Лето е известен със своята музикална кариера. Той е фронтмен на групата 30 Seconds to Mars и това, разбира се, има голямо влияние върху стила му на обличане. Тази година той се появи в реклама на Hugo Boss и още веднъж спечели женските сърца, но това не бе достатъчно, за да му спести титлата на най-лошо облечен мъж.

Може би мъжете завиждат? Защото синеокият сладур е в мечтите на всяка тинейджърка и колкото и да го гледаме, не можем да му дадем неговите 40 години :))) Още за Джаред може да прочетете ТУК.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign