Как се променя либидото при жените с възрастта?


Желанието ни за секс е различно на 20, на 30, на 40 и на 50 години. Как се променя либидото с нарастване на възрастта ни?

На 20 години
Сексът не й носи кой знае какво удовлетворение. Тя все още се притеснява от партньора си. А това е една от основните причини да не изпита сладостта на оргазма.


На 30 години
На тази възраст жената познава добре тялото си. Тя знае точно какво във външния й вид привлича мъжа. Възбужда се по-лесно по време на месечния си цикъл. Понякога страхът от нежелана бременност, стресът в работата, както и бременността и раждането потискат либидото й.

На 40 години
Тогава сексуалността й е най-силно изразена. Нивото на естроген започва бавно да се понижава, а тестостеронът да се покачва. Резултатът от това е огромно желание за любене. Жената на тази възраст дава воля на сексуалните си фантазии.

След 50 години
Желанието й е все още живо. повечето мъже си мислят, че с напредването на възрастта либидото й изчезва, но за успокоение на мъжката част от населението ще кажем, че и на тези години жените достигат до оргазъм. Те се стараят да имат страхотно преживяване.
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign