Късмет и благополучие през годината на Дракона - Как и в какво да я посрещнем?

Настоящата 2012-та е годината на Черния Воден Дракон. По Китайския календар тя настъпва тази вечер (нощта на 23-ти срещу 24-ти януари). Как и в какво да я посрещнем, за да получим благосклонността на митичното създание?

Най-важното - не възприемайте символа на годината буквално. Далеч не е задължително да "посрещнете" Черния Воден Дракон облечени в мокра черна пелерина и с факел в ръка. Подобен личен дискомфорт няма да се понрави на митичния повелител, който обича удобствата и удоволствията. Прекарайте вечерта на красиво и приятно място, в ярки и удобни дрехи, постарайте се да изглеждате атрактивни и съблазнителни, опитайте нови гурме блюда, завържете нови познанства. Тогава Драконът обезателно ще Ви подари късмет!


Що се отнася до спецификата на облеклото, то важни са само два фактора - цветът и текстурата. Кройката не е от съществено значение - мини, макси, прозрачно, романтично или феерично - изберете това, което Ви е удобно и което Ви стои най-добре.
Цветовите предпочитания на Дракона клонят към синьото, зеленото, черното, златистото, сребристото, бронзовото и червеното. Великолепен изобр е рокля от синьо кадифе, брокат или коприна. Зеленото, във всичките му нюанси, също ще предизвика възхищението на повелителя на годината. Съчетанията черно + сребристо, червено + златисто или бронзово + керемидено също са изключително подходящи. Драконът обича екстравагатността и не цени скромността.
Ако искате през тази година да имате повече пари, то заложете на облеклата, изпъстрени с блестящи мъниста, пайети, кристали, а така също подберете красиви накити. Най-важното е бижутата Ви да бъдат от чисти метали и с естествени камъни. Евтините копия не са по вкуса на Дракона - това само ще го обиди.
В чантичката или портмонето си сложете 55 монети (с еднаква стойност), но задължително те трябва да бъдат чисти и блестящи.

В празничната нощ макияжът и прическата Ви също трябва да бъдат ефектни и впечатляващи, но не и кичозни. Златисти, сребристи и перлени отблясъци - да! Червени устни и кърваво червени нокти обаче - не!
Драконът е страховито с ида си същество, но по природа той е покровител на хората и земните блага, затова ще му хареса, ако подберете блестящ 'опушен' грим за очите, гланц с 3D ефект за устните и красиви фиби в косите.

Най-важното - забавлявайте се!

Опушен грим в блестящо тъмно кафяво - Фото урок (Стъпка по стъпка)

Блестящ опушен грим - Фото урок (Стъпка по стъпка)

Секси опушен грим с блестящи нюанси - Фото урок (Съпка по стъпка)

Любовен хороскоп за 2012-та година

Годишен хороскоп за 2012-та година

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign