Лимитирана серия мобилни телефони Vertu Signature Dragon в чест годината на Дракона

Въпреки че според Лунния календар Новата година все още не е настъпила, много от известните фирми вече представиха свои продукти с тематични изображения на китайски дракони.
Драконовата магия порази и Vertu, които презентираха лимитирана серия мобилни телефони Vertu Signature Dragon.

Колекцията се състои от три различни ексклузивни модели, а нейна отличителна черта стана изображението на дракон, красящо задните панели на телефоните.
Навремето в Китай подобен символ са можели да използват само благородниците и високопоставените длъжностни лица.

Първият модел е изработен от 18-каратово жълто злато, а централният джойстик на телефона е украсен с бял, 0,33 -каратов диамант. Моделът вече е сертифициран в Швейцария, но цената му все още не е  официално обявена.

Вторият модел е изработен от неръждаема стомана, драконовата емблема е от сребро с проба 925, а централният джойстик и очите на митичното създание са инкрустирани с изумруди.

Последният, трети модел има корпус от неръждаема стомана с черно PVD покритие. Както и при другите апарати, включени в линията, и този е украсен с дракон - изработен от сребро. Централният джойстик и очите на легендарното същество са инкрустирани с рубини.

Двата модела от неръждаема стомана са достъпни за покупка в Сингапур на цена от 21 000$. Освен самия апарат, купувачът получава и стилен кожен калъф, зарядно устройство и една година безплатен Консиерж-сервиз от Vertu.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign