Красиво декорирани шкафове от Voglauer

Практичните мебели, имащи чисто функционално предназначение, могат да се превърнат в перлата на интериора. Не вярвате ли? Немското ателие Voglauer ще Ви накара да промените мнението си... Майсторите, работещи там, създават шкафове с изключително красиви рисунки. Всеки от тях е уникален, тъй като е сътворен ръчно.

Разбира се подобна фина изработка е доста скъпа, но пък и шкафът, изработен и декориран по този начин, е като истинско произведение на изкуството, придаващо на интериора неповторим вид.

Рисунки, като тези, изискват внимателен избор за основа на декорацията. Прекрасен вариант са гардеробите в стил ретро. Формата на шкафа трябва да е значително семпла, а основният цвят неутрален, за да не може нещо да отвлече вниманието от великолепните картини.

Трябва да се отбележи, че подобна вещ е доминиращо присъствие в интериора, така че останалите мебели трябва деликатно да допълват избрания модел рисунка, а не да е в конфликт с него.

Със сигурност хората, които ще могат да си позволят подобна красота, не са много, затова Ви предлагаме да обърнете внимание и на варианта декориране на мебели посредством техниката декупаж, а междувременно нека разгледаме някои великолепни произведения на Voglauer:

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign